Užičani tuže Zvezdu zbog duga za transfere Kasalice i Maksimovića

Izvor: Blic, 10.Dec.2012, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užičani tuže Zvezdu zbog duga za transfere Kasalice i Maksimovića

Fudbalski klub Sloboda Point iz Užica rešio je da tuži Crvenu zvezdu Arbitražnoj komisiji Jelen Superlige zbog dugovanja crveno-belih koja su nastala neplaćanjem preostalog novca za transfere Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića na "Marakanu".

"Nezadovoljni izvrdavanjem ugovora, (Užičani su pustili bankarsku menicu i pride poslali tužbu Arbitražnoj komisiji Jelen Superlige. Dara je prevršila meru, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prema dogovorenoj dinamici, na račun užičkog superligaša, do marta trebalo da bude uplaćeno i preostalih 305.000 evra, dogovorenih za selidbu Kasalice i Maksimovića, iz Užica na Marakanu, u prošlom zimskom prelaznom roku", navodi "Sportski žurnal" ovim povodom.

Ukupan transfer ove dvojice igrača u tabor beogradskih crveno-belih iznosio je pola miliona evra i deo, u vrednosti od blizu 200.000, izmiren je prema dogovoru.

Crvena zvezda se obavezala da do marta isplati i preostalih 305.000, što se nije desilo.

Superligaš iz Užica, prema potpisanom ugovoru, ima pravo i na 20 odsto novca od budućeg transfera Filipa Kasalice, kada on bude napuštao Crvenu zvezdu.

Povezane vesti: Sloboda konačno dala zeleno svetlo, Maksimović i Kasalica u Zvezdi Sloboda ponovo odložila odgovor o transferu tandema u Zvezdu Zvezda poslala poslednju ponudu Slobodi za Kasalicu i Maksimovića Zvezda šalje nove ponude za Kasalicu i Maksimovića Sloboda hoće bolju ponudu Zvezde za Kasalicu i Maksimovića

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.