Sloboda Point tuži Zvezdu

Izvor: Mondo, 10.Dec.2012, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Point tuži Zvezdu

Zbog neisplaćenih dugovanja za transfer Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića, Užičani se odlučili na radikalne poteze, a to su pokretanje bankarske menice i tužba Arbitražnoj komisiji Superlige.

Devet meseci je prošlo od roka kada je Zvezda trebalo da isplati novac Slobodi, piše Sportski žurnal.

Nezadovoljni izvrdavanjem potpisanog ugovora, Užičani su rešili da radikalnim potezima dođu do svog novca. Slobodi je Zvezda do marta trebalo da uplati preostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 300.000 evra dogovorenih za selidbu dvojice fudbalera na "Marakanu" u prošlom zimskom prelaznom roku.

Ukupan transfer Kasalice i Maksimovića "težak" je 500.000 evra, a prvih 200.000 crveno-beli su isplatili prema dogovoru.

Devet meseci, Užičani su pokušavali da naplate dug ali im to nije polazilo za rukom. Sudeći prema informacijama iz Užica, dug neće biti jedini kamen spoticanja između Zvezde i Slobode kada je u pitanju ovaj transfer.

Prema slovu ugovora Sloboda Point potražuje i 25 odsto od narednog transfera Nikole Maksimovića. Iz Crvene zvezde nedavno je stigla zvanična potvrda da je štoper prodat menadžerskoj agenciji Izraelca Pini Zahavija, a da je novac potrošen.

Takođe od narednog transfera Filipa Kasalice Užičanima treba da pripadne 20 odsto.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.