Sloboda tuži Zvezdu zbog Kasalice i Maksimovića

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Dec.2012, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda tuži Zvezdu zbog Kasalice i Maksimovića

Nema više čekanja, strpljenje je na izmaku. Nepunih devet meseci posle dogovorenog roka za isplatu novca na ime transfera Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića, u Crvenu zvezdu, predstavnici Slobode Point odlučili su se za konkretan potez.

Nezadovoljni izvrdavanjem ugovora, pustili su bankarsku menicu i pride poslali tužbu Arbitražnoj komisiji Jelen Super lige. Dara je prevršila meru, jer je prema dogovorenoj dinamici, na račun užičkog superligaša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << do marta trebalo da bude uplaćeno i preostalih 305.000 evra, dogovorenih za selidbu Kasalice i Maksimovića, iz Užica na Marakanu, u prošlom zimskom prelaznom roku.
Podsetimo, ukupan transfer iznosio je 500.000 evra i deo, u vrednosti od blizu 200.000, izmiren je prema dogovoru. Crvena zvezda se obavezala da do marta isplati i preostalih 305.000. Superligaš sa obala Đetinje ima pravo i na 20 odsto transfera Filipa Kasalice iz Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloboda Point tuži Zvezdu

Izvor: Mondo, 10.Dec.2012

Zbog neisplaćenih dugovanja za transfer Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića, Užičani se odlučili na radikalne poteze, a to su pokretanje bankarske menice i tužba Arbitražnoj komisiji Superlige...Devet meseci je prošlo od roka kada je Zvezda trebalo da isplati novac Slobodi, piše Sportski žurnal...Nezadovoljni...

Nastavak na Mondo...

Užičani tuže Zvezdu zbog duga za transfere Kasalice i Maksimovića

Izvor: Blic, 10.Dec.2012

Fudbalski klub Sloboda Point iz Užica rešio je da tuži Crvenu zvezdu Arbitražnoj komisiji Jelen Superlige zbog dugovanja crveno-belih koja su nastala neplaćanjem preostalog novca za transfere Filipa Kasalice i Nikole Maksimovića na "Marakanu"..."Nezadovoljni izvrdavanjem ugovora, (Užičani su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.