Urađen je skauting: Le Talek zna kako protiv Irtiša! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urađen je skauting: Le Talek zna kako protiv Irtiša! (FOTO)

Crveno-beli prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraju u Pavlodaru.

Crvena zvezda privodi kraju poslednje pripreme, pred put u Pavlodar. Izabranici Vladana Milojevića u četvrtak (16,00) gostuju Irtišu, u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Svi u taboru tima sa stadiona "Rajko Mitić" zrače optimizmom, a izdanje crveno-belih umnogome će zavisiti od učinka francuskog internacionalca Damjana Le Taleka.

- Analiziramo igru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Irtiša i svi se trudimo da se što bolje pripremimo za gostovanje. Naš stručni štab radi odličan posao i siguran sam da nam to što se gotovo niko od saigrača nije susretao sa njima ranije neće biti veliki problem - istakao je Le Talek.

Uprkos dalekom putovanju, kreator Zvezdine igre smatra da to ne sme da bude alibi ukoliko dođe do lošeg rezultata.

- Moramo da odemo tamo i da pobedimo, ako želimo da igramo u grupnoj fazi Lige Evrope, bez izgovora. Drago mi je što se revanš igra na našem stadionu, navijači će mnogo pomoći ekipi, ali očekujem da veći deo posla uradimo na gostovanju. Ne idemo u Pavlodar da izgubimo, već da ostvarimo dobar rezultat i da rutinski završimo posao u revanšu na Marakani - pun je samopuzdanja Damjan Le Talek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.