Ne strahuju od Zvezde - Maslać najavljuje trijumf Irtiša!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne strahuju od Zvezde - Maslać najavljuje trijumf Irtiša!

Bivši fudbaler čačanskog Borca i novosadske Vojvodine Mario Maslać poručio je da očekuje trijumf nad Crvenom zvezdom i plasman Irtiša u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje veliko iskušenje na gostovanju Irtišu iz Pavlodara koji će ih ugostiti u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kazahstanski predstavnik eliminisao je na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalifikacija bugarski Dunav, a poseban motiv u tom dvomeču imali su srpski internacionalci koji nastupaju za Irtiš jer su znali da nakon Bugara sledi dvomeč sa Zvezdom.

"Prošli smo Bugare jer smo kvalitetniji. Čini mi se da smo još više protiv njih pružili zbog toga što nam je u mislima bilo to da ćemo igrati protiv Zvezde. Pogotovo nama iz Srbije. Ostvarila nam se ta velika želja", kazao je za "Blic" Mario Maslać.

Pored bivšeg fudbalera Borca i Vojvodine za Irtiš još nastupaju Stefan Živković i Miloš Stamenković, ali za Marija Maslaća duel sa Zvezdom ima poseban značaj.

"Meni će ova utakmica biti dodatni podstrek da ostvarimo pobedu pošto sam dva-tri puta bio nadomak toga da dođem u Zvezdu. Stoga, imam jasan imperativ. Želim da nadvisim crveno-bele i dokažem da sam odavno zaslužio da nosim njihov dres", dodaje štoper Irtiša.

Zanimljivo je da u ekipi Irtiša vlada veliki optimizam pred dvomeč sa Zvezdom što potvrđuje i Maslać. Kazahstanci su rešeni da eliminišu vicešampiona Srbije, a veruju da imaju kvalitet za taj podvig.

"Dobro smo prošli u prvom kolu, očekujem da ćemo se radovati i posle drugog. Dobro ste me razumeli, verujem da ćemo eliminisati Zvezdu. Na našoj strani je to što smo već uveliko u takmičarskom pogonu, a i prvi duel se igra kod nas i želimo kod kuće da upišemo dobar rezultat", zaključio je Maslać.

Prva utakmica u Pavlodaru zakazana je za četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, dok će revanš biti odigran u Beogradu 20. jula.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IZ IRTIŠA PRETE ZVEZDI: Eliminisaćemo Zvezdu! Srbi imaju poseban motiv (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2017

Iz Ljutice Bogdana očekuju uspešan dvomeč protiv Irtiša iz Pavlodara, dok Kazahstanci isto to misle, ali da će rezultat biti u njihovu korist.. . Jedna od najvećih uzdanica Irtiša, pored ofanzivaca Đa Đeđea i Fonseke, biće Mario Maslać, štoper koji je nosio dres Borca iz Čačka i Vojvodine.. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.