Upravi Blekburna je Levandovski bio skup, a onda je dala duplo više za Kalinića

Izvor: Blic, 26.Apr.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravi Blekburna je Levandovski bio skup, a onda je dala duplo više za Kalinića

Nekadašnji menadžer fudbalera Blekburna Sem Alerdajs priznao je da upravi kluba sa Ivud parka nikad neće oprostiti što mu 2009. godine nije dozvolila da angažuje Roberta Levandovskog, tadašnjeg napadača Leha.

"Skautirali smo ga i procenili da je pravi igrač za Premijer ligu. Za njegov transfer trebalo je platiti tri miliona funti, ali uprava je smatrala da je preskup. Progoni me svaki put kada vidim gde je trenutno. A mi smo kasnije doveli Hrvata Nikolu Kalinića za duplo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veće pare", otkrio je sadašnji menadžer Vest Hema engleskim medijima.

Levandovski je pre dva dana ušao u istoriju sa četiri gola Realu i vodi Dortmund prema finalu Lige šampiona, Blekburn je trenutno u Drugoj engleskoj ligi - Čempionšipu, dok Kalinić igra za ukrajinski Dnjepar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.