Alardajs: Blekburn “propustio” Levandovskog 2009.

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Apr.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alardajs: Blekburn “propustio” Levandovskog 2009.

Nekadašnji menadžer Blekburna Sem Alardajs priznao je da upravi kluba sa Ivud parka nikad neće oprostiti što mu 2009. godine nisu dozvolili da angažuje Roberta Levandovskog, tadašnjeg napadača Legije.
(FOTO: PA)
Skautirali smo ga i procenili da je pravi igrač za Premijer ligu. Za njegov transfer trebalo je platiti tri miliona funti, ali uprava je smatrala da je preskup. Progoni me svaki put kada vidim gde je trenutno. A mi smo kasnije doveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Hrvata Nikolu Kalinića za duplo veće pare – otkrio je engleskim medijima sadašnji menadžer Vest Hema.
Levandovski je pre dva dana ušao u istoriju sa četiri gola Realu koja verovatno vode Dortmund u finale Lige šampiona.
Blekburn je trenutno član Čempionšipa, dok Kalinić igra za ukrajinski Dnjepar.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

E, to je promašaj veka: Dao četiri komada Realu, ali nije dobar za Blekburn!

Izvor: Press, 26.Apr.2013

Nekadašnji menadžer fudbalera Blekburna Sem Alerdajs priznao je danas da upravi kluba sa Ivud parka nikad neće oprostiti što mu 2009. godine nisu dozvolili da angažuje Roberta Levandovskog, tadašnjeg napadača Legije.

Nastavak na Press...

Blekburn i Đenova odbili Levandovskog!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2013

Sem Alredajs otkrio da je još 2009. trebalo da dovede poljskog napadača u Blekburn, ali uprava je smatrala da je preskup * Jednako pogrešnu procenu napravio i predsednik Đenove Preciozi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.