Ubedljiva pobeda Ane Ivanović

Izvor: RTS, 26.Maj.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda Ane Ivanović

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je ubedljivo savladala Kurumi Naru iz Japana u dva seta – 7:5, 6:1. Ana će se u narednom kolu sastati sa boljom iz duela Elina Svitolina – Tejlor Taunsend.
Srpska teniserka plasirala se u treće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolo pobedivši Kurumi Naru iz Japana sa 2:0 u setovima (7:5, 6:1), za sat i 26 minuta igre.

Ana je u prvom setu dva puta oduzela servis protivnici, naspram jednog brejka japanske teniserke, dok je u drugom bila ubedljiva i Japanki nije pružila nijednu šansu za brejk, a osvojila je dva.

Ana Ivanović će u narednoj rundi igrati protiv pobednice duela u kom će se sastati Ukrajinka Elina Svitolina i Tejlor Taunsend iz SAD.
Otvoreno prvenstvo Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 32 miliona evra. 
Ovako je protekao meč u Parizu:
12.36 - Kraj meča, Ana je sa ubedljivih 6:1 dobila i drugi set i obezbedila plasman u treće kolo.
12.34 – Sjajnom igrom naša teniserka još jednom pravi brejk za 5:1 i imaće priliku da na svoj servis dođe do pobede u ovom duelu.
12.19 – Srpska teniserka, kao i na startu prvog seta, odmah pravi brejk za prednost od 2:0.
12.07 – Ana u odlučujućem trenutku ponovo oduzima servis protivnici koja je servirala za opstanak u setu i time stavlja tačku na prvi set – 7:5.
11.41 – U sedmom gemu Nara uzvraća brejkom i smanjuje Aninu prednost na 4:3.
11.17 – Sjajan start naše teniserke, koja je prvo osvojila gem na svoj servis, a odmah potom i oduzela protivnici servis za vođstvo od 2:0. 
11.10 – Na terenu broj jedan teniskog kompleksa u Parizu počeo je meč između Ane Ivanović i Japanke Kurumi Nare. Naša teniserka prva na servisu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović - Nara 1:0

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016

Ana Ivanović igra uzbudljiv meč drugog kola Rolan Garosa protiv Japanke Kurumi Nare....Ivanović (16. na WTA listi) - Nara (91) 7:5!..Isprva je slutilo na reprizu prvog seta Aninog prethodnog meča, kada je Francuskinju Dodin za 19 minuta pobedila rezultatom 6:0, ali ovog puta je bilo znatno neizvesnije,...

Nastavak na Mondo...

ROLAN GAROS: Ana se malo mučila, pa ubacila u veću brzinu

Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2016

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pobedom nad Kurumi Narom iz Japana – 7:5 6:1.. . Ivanovićeva je u drugom kolu Rolan Garosa igrala protiv japanske teniserke Kurumi Nare koja je trenutno 89. teniserka sveta i visoka je svega 155 centimetara, pa...

Nastavak na HotSport.rs...

Ana voli zebrastu odeću

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2016

Ana Ivanović izjavila je danas posle pobede protiv Japanke Kumuri Nare da je zadovoljna i da je "zaista dobro igrala.".."Meč je bio fizički težak i zadovoljna sam što sam u teškim trenucima imala samopouzdanja", rekla je Ana dodsavši da joj je osvojeni prvi set pomogao da u drugom zaigra agresivnije...Što...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.