Ubedljiv trijumf Intera, remi Fiorentine i Rome

Izvor: RTS, 03.Nov.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv trijumf Intera, remi Fiorentine i Rome

Fudbaleri Intera savladali su na svom terenu Đenovi sa 5:0 i vratili se na drugo mesto na tabeli Serije A. U derbiju 11. kola, Fiorentina i Roma podelili bodove 1:1.
Inter je zabeležio novi ubedljivu pobedu u Seriji A, ovoga puta na "Meaci" je stradala Đenova – 5:0.

Neroazuri su već u 18. minutu imali dva gola prednosti, golovima Galjardinija i Politana, da bi u nastavku potpuno razoružali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbranu Đenovljana.
Galjardini je svoj rugi gol postigao u 49. minutu, da bi se u nadoknadi vremen u listu strelaca upisali Žoao Mario i Radža najngolan.
Inter se tako vratio na drugo mesto na tabeli Serije A, sa istim brojem bodova kao i Napoli – 25.
U derbiju 11. kola, Fiorentina i Roma su podelili bodove 1:1.
Domaći su poveli golom Veretua sa bele tačke u 33. minutu, da bi konačan rezultat postavio Florenci u 85. minutu susreta.
Nikola Milenković i Aleksandar Kolarov odigrali su po 90 minuta za svoje ekipe.
Dve ekipe sada dele šesto mesto na tabeli sa po 16 osvojenih bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.