Au, kakav promašaj Markusa Rašforda! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Au, kakav promašaj Markusa Rašforda! (foto)

Za rubriku "Verovali ili ne".

Junajted gostuje na "Vitaliti" stadionu u okviru 11. kola Premijer lige, nakon 45 minuta igre rezultat je bio 1:1, Bornmut je bio daleko bolji rival u prvom poluvremenu.

U nastavku, druga priča, razigrali su se "Đavoli", a prosto je neverovatno kako u 64. minutu nisu došli do gola.

Najpre je Jang pogodio prečku iz slobodnog udarca, lopta je pala pred Rašforda, Begović je bio na zemlji, ali je engleski reprezentativac umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nebranjenu mrežu loptu poslao pravo u Nejtana Akea. Na odbitak je naleteo Pogba, čiji pokušaj je sa gol linije skinuo Bruks.

Slika u nastavku vam dovoljno govori kakvu šansu je upropastio napadač Mančester junajteda.

How am I supposed to explain to someone that Marcus Rashford missed from here? #AFCB #MUFC

⚽🍒🔴 pic.twitter.com/WRZwTTRpjA

— Football Tweet (@Football__Tweet) 03. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Imali smo sreće... Trebalo je da bude 6:2!

Izvor: Mondo, 03.Nov.2018

Menadžer Mančester junajteda priznao koliko mu je laknulo što Bornmut nije "napunio" mrežu njegovog tima...Foto: Tanjug/AP/Dave Thompson..Mančester junajted imao je veliku sreću da u Bornmutu ne zaostaje na pauzi (1:1), a potom je u nadoknadi nastavka ostvario treću pobedu u poslednja četiri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.