Novi preokret Junajteda, Rašford od tragičara do junaka! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi preokret Junajteda, Rašford od tragičara do junaka! (video)

Na premijeri 11. kola Premijer lige, Mančester junajted je gostovao na "Vitaliti" stadionu.

Fudbaleri Mančester junajteda uspeli su da slave na "Vitaliti" stadionu protiv Bornmuta, posle novog preokreta, na kraju je bilo 1:2 (1:1) za goste sa "Old Traforda".

Sjajno su domaći fudbaleri otvorili utakmicu, imali su dve vrlo dobre prilike već u prvih 10 minuta, Vilsonov pokušaj iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neposredne blizine uspeo je najpre da odbrani De Hea, da bi potom Stanislas iz dobre pozicije šutirao pored gola.

A onda, 11. minut, prizeman centaršut Stanislasa ka Vilsonu, koji rutinski matira Davida De Heu za vođstvo "Trešnjica".

Dugo je trebalo Junajtedu da počne da igra, našao se u par solidnih situacija Marsijal, ali nije uspevao da pripreti Asmiru Begović.

To se ipak promenilo u 35. minutu, Sančez je proigrao sjajnog Francuza, koji postiže gol za 1:1 i nastavlja svoju sjajnu seriju. Bio je to njegov peti gol na poslednja četiri duela u Premijer ligi.

U finišu prvog dela igre po jedna prilika na obe strane, najpre je Mata promašio čitav gol iz solidne pozicije, a potom je De Hea zaustavio pokušaj Frejzera na drugoj strani.

U drugom poluvremenu, daleko bolja igra Murinjovih pulena, igrao se 55. minut kada je Šo odlično prošao kroz odbranu rivala, tukao je, ali je Begović odlično interenisao.

Pet minuta kasnije, velika šansa za Sančeza, ali ponovo Begović izvrstan.

A onda, potpuno neobjašnjiva situacija pred golom "Trešnjica".

Igrao se 64. minut kada je Ešli Jang pogodio prečku iz slobodnog udarca, lopta je potom pala ispred Markusa Rašforda, Begović je bio na zemlji, bolju situaciju nije mogao da poželi napadač gostiju, ali je umesto u praznu mrežu loptu poslao pravo u Nejtana Akea. Odbila se lopta do Pogbe, koji je uspeo da je pošalje ka golu domaćina, ali ju je Bruks izbacio sa gol linije.

Samo dva minuta kasnije, sjajan šut Erere, a nakon toga je usledila nešto bolja igra Bornmuta, koji u 81. minutu dolazi do dobre šanse, Bruks je tukao, ali je De Hea uspeo da interveniše.

U 89. minutu, šansa za rezervistu Džesija Lingarda nakon lepe akcije "Đavola", ali je Begović još jednom sjajno intervenisao.

Igrao se drugi minut sudijske nadoknade, kada je Pogba prošao po levoj strani, uputio je loptu u kazneni prostor Bornmuta, pronašao Rašforda, koji je nekako uspeo da se izbori za poziciju za šut i da matira Begovića za potpuni preokret.

Junajted je tako došao do trijumfa i sva tri boda nakon velike borbe, vezali su četiri meča bez poraza (tri trijumfa i remi sa Čelsijem na "Bridžu").

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.