UŽIVO: Zvezda sa debitantom napada četvrtfinale Kupa

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda sa debitantom napada četvrtfinale Kupa

Crveno-beli pred svojim navijačima dočekuju Mačvu i žele da opravdaju ulogu favorita Crvena zvezda želi da nastavi pohod ka trofeju u Kupu Srbije. Da bi zadržali šanse za to moraće da opravdaju ulogu favorita.Izabranici Vladana Milojevića u osmini finala najmasovnijeg takmičenja igraju protiv Mačve.- Ovakve utakmice nemaju veze sa domaćim šampionatom, tako da moramo da ostanemo oprezni. Naš cilj je pehar u Kupu - poručio je Milojević koji je u tim uvrstio debitanta Veljka Nikolića, vezistu rođenog 1999. godine.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ POSLE UTAKMICE SA MAČVOM: Zaslužili smo prolaz u četvrtfinale Kupa!

Izvor: Kurir, 20.Nov.2019

Crvena zvezda je savladala Mačvu 1:0 u okviru osmine finala Kupa Srbije. Utiske nakon završenog susreta i plasmana u narednu fazu takmičenja izneo je šef stručnog štaba našeg tima Vladan Milojević.

Nastavak na Kurir...

Pre pet godina u Istanbulu je ubijen navijač Zvezde Marko Ivković

Izvor: RTS, 21.Nov.2019, 15:56

Danas se navršava tačno pet godina od kako je u Istanbulu tragično nastradao navijač Crvene zvezde Marko Ivković. . "Jagoda" je ubijen u napadu na grupu navijača srpskog kluba u Istanbulu u unapred pripremljenoj zasedi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.