UŽIVO: Partizan - Skenderbeg 2:0 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Skenderbeg 2:0 (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos meča trećeg kola grupe B Lige Evrope...

PARTIZAN - SKENDERBEG 2:0

/Tošić 39, Tavamba 66/

Stadion Partizana

Sudija: Karlos del Kero (Španija)

PARTIZAN: Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić - Everton, Jevtović - Tošić (od 82. Pantić), Tavamba (od 88. Jovanović), Janković - Ožegović (od 74. Radin). Klupa: Jovičić, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ilić, Ostojić, Radin, Antonov, Pantić, Jovanović; Trener: Miroslav Đukić.

SKENDERBEG: Šehi - Vanđeli, Radaš, Jašanica, Mici (od 66. Aljiti) - Taku (od 89. Sahiti), Liljaj, Muzaka - Segun, Sou, Gavazaj (od 68. Nešpor). Klupa: Teka, Aliti, Nimaga, Škodra, Nešpor, Osmani, Sahiti. Trener: Iljir Daja.

KRAJ UTAKMICE! Kraj je i u Bernu, gde je Dinamo zadržao onih 1:0 i omogućio crno-belima da se probiju do druge pozicije. Ukoliko dobije Švajcarce kroz dve nedelje, srpski šampion sigurno ide dalje kolo pre kraja takmičenja...

Još je ostalo samo da se odigra sudijska nadoknada, četiri minuta...

Priprema se da u igru uđe mladi Đorđe Jovanović...

86. minut - Radin je pokušao posle kornera i odbijene lopte, slabo, pored gola...

Još deset minuta, plus sudijska nadoknada. Opao je ritam, što Partizanu potpuno odgovara dok čuva sigurnih 2:0...

Ostaju polako bez snage fudbaleri Skenderbega, napadi su im sve sporiji i bezopasniji...

74. minut - Jašanica opet tuče opasno glavom, Stojković brani. Odbrana Beograđana ozbiljno kleca...

Lepe vesti iz Švajcarske stižu! Dinamo je poveo protiv Jang Bojsa, što znači da crno-beli preuzimaju drugo mesto na tabeli pred ključni meč sa Bojsima. 

69. minut - Velika šansa za goste. Posle centaršuta Radaša glavom je gađao Jašanica, ali pravo u Stojkovića.

66. minut - GOOOOOOOOLLL! Vanđeli je izgubio loptu, Ožegović mu je oteo, onda lepo poslužio Leandrea Tavambu kome je ostalo da sam sedam, osam metara pogodi praznu mrežu. Partizan je, čini se, odradio 90 odsto posla...



64. minut - Prva šansa za goste u nastavku! Sou je gađao sa 15 metara preko gola. Pre toga lopta je prošla celom dužinom šesnaesterca i niko je nije ispucao. Nije bilo svejedno Stojkoviću i njegovim kolegama iz zdanje linije...

Skenderbeg je rano krenuo na sve ili ništa, napada sa šestoricom, sedmoricom igrača i tu se otvara prostor za kontre Partizana... 

61. minut - Tošić je lepo poslužio Tavambu, izbacio ga u stopostotnu šansu, ali ovaj je pokušao da lobuje Šehija i nije uspeo. Velika šansa je to bila za crno-bele da možda i reše utakmicu.

Period igre kada Skenderbeg dominira, napada i želi izjednačenje... Već nekoliko minuta igra se ispred gola Partizana.

54. minut - Kakava šansa za 2:0! Jedan fudbaler gostiju igrao je rukom, sudija lepo pustio prednost, što je Ožegovića izbacilo u stopostotnu šansu, ali napadač crno-belih kasni sa upućivanjem lopte ka golu i Albance se brane. Velika, velika šteta...

51. minut - Veliki hendikep za Partizan! Zoran Tošić je dobio parni karton zbog jednog faula na sredini terena i neće moći da igra verovatno u ključnom meču protiv Jang Bojsa.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Partizan ne briljira, ali ima željeni rezultat. Sjajnim pogotkom Zorana Tošića crno-beli su poveli i na pragu su prve "trojke" u Ligi Evrope ove sezone. Jasno je bilo odmah posle vođstva da domaći ne smeju da se povuku, jer Skenderbeg je odmah stvorio opasnu priliku. Moraće napadima Beograđani da brane ovu prednost... Albanci znaju lopte, kako set o obično kaže, i sigurno se neće predati. Štaviše, krenuće još agresivnije u nastavku.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

42. minut - Povukli su se crno beli i odmah šansa za Skenderbeg. Lepo je sam izborio poziciju Vanđeli, šutirao snažno, a Stojković paradom spasao svoju mrežu. Posle mu se lopta od Miletića odbila u naručje...

39. minut - GOOOOOOOOOLLL! Majstorija Zorana Tošića! Fauliran je na oko 25 metara od gola, sam namestio loptu, šutirao lepo i pogodio donji desni ugao golmana Šehija! Možda je lopta nekoga zakačila malo u živom zidu, ali to je sada nevažmo, crno-beli imaju rezultat.



34. minut - Lep dupli pas Jankovića i Ožegovića, ovaj prvi je opalio po lopti iz prve - još jednom siguran Šehi.

Partizan je krenuo nešto jače, agresivnije ka golu Skenderbega i to se primećuje u igri. Beograđani preuzimaju kontrolu utakmice u svoje ruke...

30. minut - Umalo komičan gol! Šehi je hteo da ispuca loptu iz svog peterca, ona je pogodila Ožegovića i krenula ka golu, ali arbitar je pokazao da je napadač crno-belih ipak igrao rukom tom prilikom...



28. minut - Posle centaršuta Tošića pokušao je Nemanja R. Miletić glavom, ali jedan defanzivac gostiju uspeo je da dokači tu loptu i pošalje je u korner. Najbolja prilika za Partizan...

Kvota na keca značajno je porasla!

Klađenje uživo
OVDE.

Skenderbeg i tehnički i taktički za sada dobro parira crno-belima. Moraće domaći fudbaleri dobrano da se preznoje kako bi uspisali tri boda iz ovog meča. Negde smo na polovini prvog poluvremena, po jedan udarac na obe strane i onaj pokušaj Tošića iz slobodnjaka - to bi bilo to za sada.

14. minut - Sjajan udarac Zorana Tošića iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, Šehi krajnjim naporima brani izuzetno snažan i precizan udarac najboljeg igrača Partizana.

11. minut - Opasan napad gostiju uspeo je da preseče Everton, ali lopta odlazi u korner. Ipak, ništa nakon njega, lopta je u rukama Stojkovića.

9. minut - Evo i prvog ozbiljnog pokušaja crno-belih. Everton je poslužio Tošića, ovaj se namestio i šutirao sa 20 metara pravoi u Šehija.

Ako se može suditi po prvih pet, šest minuta, Albanci se neće samo braniti u Humskoj. Oni i te kako imaju ambicija da napadnu...

5. minut - Prva intervencija Vladimira Stojkovića posle šuta vanđelija sa dvadesetak metara.

U Humskoj maksimum 15.000 navijača, ali lepa slika stiže sa južne tribine...

UTAKMICA JE POČELA!

18.47 - Desetak minuta pre početka utakmice svega 10.000 ljudi na tribinama u Humskoj. Sve je mirno...

Dve meč lopte, pa još na domaćem terenu, za prolaz u nokaut fazu.

Na papiru idealna situacija za Partizan. U stvarnosti ne baš, pogotovo ako se zna da se crno-beli u poslednje vreme igrački muče i da jednu od presudnih utakmica u Grupi B Lige Evrope (19.00, RTS 1) dočekuju pod utiskom teško izvojevanih pobeda na gostovanjima u Zemunu (3:1) i Čačku (2:1), a nije mu bilo lako ni pre toga s Bačkom (3:1).

MOZZART kvote 6503 --->>> Partizan - Skenderbeg 1 (1,55), X (3,90), 2 (6,75)

PATRIOTSKI TIKET

SPECIJAL: Ožegović daje gol, Partizan pobeđuje - 3,00! Sjajna kvota na mat iz slobodnjaka

Tim Miroslava Đukića ne blista, ali je bitno da skuplja bodove u prvenstvu, pa u dobrom raspoloženju čeka duel sa Skenderbegom koji bi ga primakao plasmanu u prolećni deo takmičenja. Da bi ambicije proklamovane s početka sezone imale potporu, albanski predstavnik mora da bude savladan u Humskoj.

Naročito usled saznanja da će, za razliku od mečeva s Videotonom i kijevskim Dinamom, ovoga puta navijači moći na tribine, te se od njih očekuje da poguraju Parni valjak ka trijumfu.

Pre dve sedmice u Elbasanu crno-beli su bili bliži pobedi, tek usled šansi stvorenih u finišu (Suma, Tošić, Miletić). Skenderbeg se predstavio kao disciplinovana ekipa, ali u sudaru timova koji zasad nisu pobedili u Grupi B jedan mora da otpadne posle četvrtog kola. Na Topčiderskom brdu se nadaju da će otpisati iz trke jednog od direktnih konkurenata, a onda za tri sedmice na istom mestu identični scenario primeniti u okršaju s Jang Bojsima.

--->>> A sad malo o fudbalu: Ako su padali Real, Mančester, Roma, što ne bi i taj Skenderbeg?

--->>> Uključili se policija i BIA za meč u Humskoj

--->>> Đukić o lekcijama koje moramo da naučimo: Najveći si Srbin ako bodriš svoj tim, a ne blatiš drugi

--->>> Vazura: Ko bude ružno skandirao Albancima leti sa stadiona za pet minuta

--->>> Partizan: Pobeda - 130.000, remi 50.000 evra


S tim da će Đukićevi pitomci ovoga puta morati bolje nego u dosadašnjim okršajima na međunarodnoj sceni ove sezone. Od devet dosadašnjih evropskih utakmica dobio je samo dve, a u čak pet igrao nerešeno, kod kuće je tukao samo Budućnost još na julskoj premijeri i sad je prlika da konačno prekine taj niz, jer bolju priliku od sudara sa Skenderbegom neće imati.

Ruku na srce, tim iz Korče dobio je poslednjih šest utakmica u prvenstvu, ali trener Iljir Daja nije bio zadovoljan igrom, što znači da ni Albancima ne cvetaju ruže. Ukoliko izgube u Beogradu, ostaće im samo teorija kao nada, uz napomenu da naredni meč kod kuće igraju pred praznim tribinama, zbog kazne UEFA.

LIGA EVROPE, GRUPA B

19.00 (1,55) Partizan (3,90) Skenderbeg (6,75)

19.00 (2,30) Jang Bojs (3,40) Dinamo Kijev (3,10)

TABELA:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan – Skenderbeg: Tavamba overio prvu trojku

Izvor: BKTV News, 02.Nov.2017

Crno-beli merkaju tri boda protiv Albanaca...KRAJ! Partizan je upisao prvu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope!..74' - Drugi put u pet minuta duel istih aktera je pripao golmanu domaćeg tima koji je još jednom zaslužio veoma visoku ocenu...69' - Pokušao je Skenderbeg da ekspresno odgovori preko Jašanice,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.