UŽIVO: Đoković - Karuzo 6:3, 4:3

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Karuzo 6:3, 4:3

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Italijana Salvatorea Karuza. To je prvi put da se dvojica tenisera sastaju u karijeri Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Italijana Salvatorea >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Karuza. To je prvi put da se dvojica tenisera sastaju u karijeri.Srpski teniser do sada je u Parizu bio bolji od Huberta Hurkača i Henrija Laskonena, dok je Italijan do sada savladao Haumea Munara i Žila Simona. Đoković, osvajač 15 Gren slem titula jedini put slavio je na pariskoj šljaci 2016. godine, a tekstualni prenos meča između Đokovića i Karuza možete pratiti na sajtu “Novosti”.PRVI SET1:0 Sigurno otvaranje meča od strane Đokovića, koji je prepustio anonimnom Italijanu samo jedan poen.1:1 Preživeo je Karuzo svoj prvi servis gem. Imao je Đoković priliku da napravi brejk, ali Italijan je spasao jednu brejk loptu i bar na početku meča ostao u egalu sa Srbinom.2:1 Još jedan siguran servis gem za Đokovića. Novak je sa nulom uzeo svoj servis.3:1 Brejk Đoković. Novak nije uspeo u prvom pokušaju, ali jeste u drugom da uzme servis Karuzu i pokaže mu ko je gazda u Parizu.4:1 Strašno težak gem za Đokovića. Karuzo je imao i dve brejk lopte i pružio snažan otpor Srbinu u ovom gemu, ali ipak Novak dolazi do potvrde brejka.4:2 Karuzo uzima servis gem i ostaje u prvom setu. Novak se dosta muči po vrućini sa dugačkim razmenama protiv Italijana.5:2 Đoković posle velike muke osvaja servis gem. Imao je Karuzo nekoliko brejk lopti, ali umorni Novak nekako uzima gem. I posle tog servis gema Srbin je tražio predah da ode u svlačionicu i popije vode.5:3 Karuzo i dalje igra odlično, pa još jednom na lagan način uzima servis gem.6:3 Novak je osvojio prvi set. Imao je Karuzo 0:30 i činilo se da je Đoković u problemu, ali onda je Srbin prebacio u brzinu više i sa četiri vezana poena došao do prednosti u meču.DRUGI SET0:1 Karuzo ne namerava da se lako preda, još jedan maratonski gem koji pripada Italijanu. Nikako da Novak slomi žilavog Italijana.1:1 Đoković osvaja lagan servis gem što je jako bitno s obzirom da Novaku i te kako smeta vrućina u Parizu.1:2 Karuzo je još jednom uspeo da se spase i preživi brejk loptu. Nije Novak na nivou nekih prethodnih mečeva.2:2 Novak osvaja servis gem sa "nulom". Karuzo ovog puta nije imao nikakve šanse.3:2 Đoković pravi brejk i u drugom setu. Srbin je oduzeo servis Italijanu, ali i Karuzo je počeo da promašuje što je odlična stvar za Novaka.4:2 Novak dolazi i do potvrde brejka, čini se da polako Karuzo pada i da ne bi više trebao da pravi velike probleme Srbinu.4:3 Ipak, Karuzo i dalje ostaje u drugom setu. Žilav je Sicilijanac kome ne smeta vrućina u Parizu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala i treća prepreka, Novaku još četiri koraka do titule

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2019

Precrtana je i treća prepreka. Ostale su još četiri do krune! Novak Đoković je upisao novi trijumf na Rolan Garosu, još jedan bez izgubljenog seta. Nakon nešto malo više od dva sata igre najbolji teniser sveta je otpevao pobedničku ariju protiv Salvatorea Karuza – 6:3, 6:3, 6:2. Đoković...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.