UŽIVO: Crvena zvezda - Bamberg (19.00)! Nova meč lopta crveno-belih

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Bamberg (19.00)! Nova meč lopta crveno-belih

Crveno-beli žele da ostanu na mestu koje vodi u četvrtfinale Evrolige, a za to im je potrebna pobeda u "Pioniru" protiv nemačkog šampiona, Bamberga. Ostanit uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz "hrama" srpske košarke.

Zvezda je i dalje oslabljena neigranjem Nemanje Dangubića, dok gosti igraju bez Letonca, Strelnekisa. U prvom meču u Bavarskoj, četa Dejana Radonjića je slavila u triler završnici 78:77.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SPORT NA TV: Delije će biti uz jedan košarkaški meč, Vojvodina juri ‘večite’

Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2017, 09:51

Bogat, pre svega košarkaški dan je pred nama, ali će na TV-u biti fudbala, odbojke i tenisa.. . Za gledaoce u Srbiji, pre svega one koji navijaju za Crvenu zvezdu, biće zanimljiv duel Evrolige između Darušafake i Panatinaikosa. Ako kojim slučajem Grci slave, crveno-beli bi skoro jednom nogom bili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.