UVERTIRA PRED PSŽ: Milojević zadovoljan pobedom, a evo šta je Milovanović rekao o penalu za Zvezdu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVERTIRA PRED PSŽ: Milojević zadovoljan pobedom, a evo šta je Milovanović rekao o penalu za Zvezdu (FOTO)

Gol Jovičića presudio.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su sa 2:1 na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana. Trener crveno-belih Vladan Milojević, bio je zadovoljan trijumfom. Sa druge strane strateg gostiju Nenad Milovanović, čestitao je Zvezdi, ali se osvrnuo i na penal.

- Rekao sam da će ovo biti težak meč. Mladost je tvrda ekipa, pravili su nam mnogo problema u odbrani. Dosta novih igrača i rotacija, ali najvažnije da smo slavili danas- rekao je Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za "TV Arena Sport"

- Odigrali smo odlično, stajali smo visoko i borili se. Nisam sigurno da li je bilo penal, nisam video snimak još uvek. Zvezda je iskoristila svoje šanse, a mi nismo uspeli da postignemo golove iz izglednih prilika. Čestitam Zvezdi na kraju- ističe Milovanović za "TV Arena Sport".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.