UEFA prenela važnu poruku Vujadina Savića (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA prenela važnu poruku Vujadina Savića (video)

Nešto više od dva sata pre početka utakmice Crvena zvezda - Pari Sen Žermena na Tviteru UEFA postavljena je poruka kapitena Crvene zvezde Vujadina Savića.

Još uvek nije poznato da li će Vujadin Savić početi večerašnju utakmicu 6. kola grupne faze Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom, ali je kao kapiten izabran od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << UEFA da prenese važnu poruku ljubiteljima fudbala.

Vujadin Savić se navijačima obratio na srpskom jeziku, stajao je u čuvenom tunelu stadiona "Rajko Mitić", a UEFA je na Tviteru podelila njegovu poruku.

"Nosi 90 na leđima, ali dajemo Vujadinu Saviću 100 za ovo... Rasizam nema mesta u fudbalu. Svi su jednaki", poruka je UEFA.

Crvena zvezda će večeras odmeriti snage sa Pari Sen Žermenom u okviru poslednje utakmice Grupe C koja će odlučivati o konačnom učinku dva tima u ovoj fazi elitnog takmičenja.

Meč počinje u 21 čas.

He wears 9⃣0⃣ on his back

But we give @SavicVujadin 💯 for this...

💬 Racism has no place in football

💬 Everyone is equal #EqualGame @ChampionsLeague @crvenazvezdafk pic.twitter.com/c300nL6Kd0

— UEFA (@UEFA) 11. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahvalnica Francuskoj, ali...

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018

Najvatrenije pristalice FK Crvena zvezda istakle su pre početka meča sa Pari Sen Žermenom transparent koji predstavlja zahvalnicu i poruku Francuskoj...Navijači Crvene zvezde iskoristili su priliku da pre početka utakmice sa Pari Sen Žermenom upute poruku zahvalnosti zemlji koja je bila saveznik...

Nastavak na Sportske.net...

VIDEO: Ovako je Gobeljić savladao Bufona!

Izvor: Mondo, 11.Dec.2018

Bilo je 0:2, ali Crvena zvezda nije htela da se preda - ovako je Marko Gobeljić savladao Đanluiđija Bufona i vratio neizvesnost u utakmicu sa Pari sen Žermenom. Pojačajte!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.