Bez gužvi oko Marakane, navijači našli skrovište kod Klarka Kenta (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez gužvi oko "Marakane", navijači našli skrovište kod "Klarka Kenta" (foto)

Tri sata pre početka utakmice Crvena zvezda - PSŽ oko stadiona "Rajko Mitić" nema gužvi. Loša vest je da kiša počinje da pada jače i da postoje izgledi da će preći u sneg.

Nešto manje od tri sata ostalo je do početka poslednje utakmice grupne faze Lige šampiona koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati na domaćem terenu protiv Pari Sen Žermena.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" imaće takmičarski značaj za oba tima jer domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedom ostaje u igri za prezimljavanje u Evropi, dok se PSŽ bori sa Liverpulom i Napolijem za mesto u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja.

Trenutno nema gužvi ispred stadiona, mada navijači polako počinju da pristižu. Loša vest je da kiša počinje da pada nešto jačim intenzitetom, pa su pristalice Crvene zvezde koje su već stigle na stadion skrovište pronašle u klupskom butiku.

Vremenska prognoza kaže da bi kiša tokom večeri mogla da pređe u susnežicu i sneg mada to neće biti od većeg značaja za fudbalere dva tima jer na "Marakani" od nedavno funkcioniše i sistem za grejanje terena.

Večeras će navijači moći da vide kako funkcioniše novi sistem za ulazak na stadion, pošto su prethodnih dana privedeni kraju radovi na instalaciji takozvanih "češljeva" na zapadnoj i istočnoj tribini.

-

-

-

-





-





Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta kažete na Zvezdinu probu semafora? (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2018

Sitno se broji do početka poslednjeg meča grupne faze Lige šampiona u kojem srpski predstavnik dočekuju francuski PSŽ...Očekuje se veliki broj navijača na stadionu "Rajko Mitić" kao podrška igračima na terenu, a poslednje pripreme su u toku. Tako su se danas u toku dana odradile i pripreme...

Nastavak na Vesti-online.com...

DELIJE PRISTIŽU NA MARAKANU: Pogledajte atmosferu oko stadiona dva sata pre meča Zvezda - PSŽ (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 11.Dec.2018

Navijači Crvene zvezde polako pristižu na stadion Rajko Mitić, gde će biti odigrana utakmica poslednjeg kola grupne faze fudbalske Lige šampiona između crveno-belih i Pari Sen Žermena.

Nastavak na Kurir...

Galata "uradila sve" da ispadne, ali na kraju nije!

Izvor: Mondo, 11.Dec.2018

Turci su, po navici, podbacili kada je bilo važno, međutim to je ovog puta prošlo nekažnjeno...Ovog utorka u 18.55, u Istanbulu i Gelzenkirhenu, počeo je rasplet u grupnoj fazi Lige šampiona...I pre početka utakmica 6. kola u Grupi D, u kojoj je pitanje samo ko će u šesnaestinu finala Lige Evrope,...

Nastavak na Mondo...

Rešene sve dileme - Hoće li OVA Zvezdina odbrana odoleti francuskoj konjici? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018

Sve je spremno za početak spektakla na stadionu "Rajko Mitić". Vladan Milojević i Tomas Tuhel odabrali su startne postave koje će izaći na teren za nešto više od sat vremena...Poslednju utakmicu grupne faze Lige šampiona za sezonu 2018/19 fudbaleri Crvene zvezde odigraće večeras na stadionu...

Nastavak na Sportske.net...

Mirni tonovi nakon meča, ovo je poruka Zvezdinih navijača! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018, 00:21

Drugu sezonu za redom Crvena zvezda je igrala u grupnoj fazi evropskog takmičenja i navijači posle poraza od Pari Sen Žermena nemaju dilemu oko toga šta je plan za naredni period...Fudbaleri Crvene zvezde oprostili su se od Evrope porazom od Pari Sen Žermena, ali su u grupnoj fazi Lige šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.