UBO SAM DŽEKPOT: Komšija mi je jedan od NAJVEĆIH ikada! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2020, 12:26

UBO SAM DŽEKPOT: Komšija mi je jedan od NAJVEĆIH ikada! (FOTO)

Presrećan.

Adam Tatalović, srpsko-američki trener, trenutno radi kao kao pomoćni trener u Gvangdžu Lung Lajonsima. Dane pandemije  provodi u Beogradu, a podelio je i sliku sa jednim od svojih idola, trenerom Fenerbahčea Željkom Obradovićem.

- Samo poredim karantinsku bradu sa Željkom Obradovićem u Beogradu. Verujem da sam ubo džekpot imajući jednog od najboljih komšija i jednog od najboljih živih trenera u zgradi do moje. Trenerska predavanja su na ćošku - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisao je Tatalović u opisu slike koju je objavio na svom Tviter nalogu.

Just comparing quarantine beards with Zeljko Obaradovic in Belgrade... I believe I hit the jackpot of having one of the best neighbors and greatest coaches alive in next building over!Daily coaching clinics on the corner... #Quarantine #beard #belgrade #Serbia #coaching pic.twitter.com/ezRg7ong93

— Adam Tatalovich (@AdamTatalovich) April 24, 2020

Adam Tatalović iza sebe ima dugu karijeru. Za njega se prvi put čulo 2002. godine kada je video snimcima pomogao Jugoslaviji da osvoji titulu Svetskog šampiona. Radio je u NBA baš kao video-koordinator u Čikagu, Nju Orleansu i Sakramentu, bio je deo stručnog štaba Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.