U Španiji su golovi u prvom minutu ušli u modu: Pogodak Andonea nije bio dovoljan za pobedu Đukićevog tima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji su golovi u prvom minutu ušli u modu: Pogodak Andonea nije bio dovoljan za pobedu Đukićevog tima (VIDEO)

Obe ekipe završile meč sa desetoricom

Vidi se da je Miroslav Đukić bio vrhunski štoper, pošto je način na koji je zategao zadnju liniju svog tima od kada je preuzeo njegovo kormilo fascinantan. Doduše, na ovom meču nije imao ni sreće, jer su obe ekipe morale da završe sa desetoricom, a svi znaju da nije lako igrati odbranu kada imate deset igrača. Konačni rezultat je bio 1:1.

Đukićev tim nije mogao da nastavi mini-seriju od dve pobede zaredom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bez primljenog gola, iako je još u prvom minutu Florin Andone doneo prednost ovoj ekipi na asistenciju Federika Kartabije.

Tokom celog prvog poluvremena Kordoba je demonstrirala našu tezu sa početka teksta, pošto gostujuća ekipa bukvalno nije mogla da priđe golu, isto kao i Rajo Valjekano u ponedeljak. Pretili su iz povremenih centaršuta, ali jalovo.

Sve je izgledalo savršeno, bajkovito po Miroslava Đukića do tog kobnog 56. minuta kada je Edu Kampadabal dobio drugi žuti karton zbog povlačenja protivnika u izglednoj situaciji, pa je morao da pre vremena ode na tuširanje.

Dva minuta kasnije opet su ekipe imale isti broj igrača na terenu, zbog neverovatno glupog poteza Federika Pjokavarija, koji je dobio direktan crveni karton.

Novonastalu situaciju na terenu mnogo bolje su iskoristili gosti. Naime, u 70. minutu je u igru ušao Mikel Aruabarena, da bi samo tri minuta kasnije upravo on i postigao gol na asistenciju Saula Berhona i tako probio do tada vrlo čvrst bedem Đukićeve ekipe, može se reći i bunker.

A onda u sudijskoj nadoknadi, kolosalna šansa za Kordobu. Divan centaršut na ivicu peterca, ali je Hose Anhel Krespo promašio ono što se promašiti ne sme, i to glavom sa te iste ivice.

Kordoba je ovim remijem došla do 18. boda, što ju je popelo do 14. mesta, dok je Eibar na iznenađujućoj osmoj poziciji. Ko je to očekivao pred početak njegove prve sezone u Primeri?

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.