U Realu žale, ali se i plaše vunderkinda! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Realu žale, ali se i plaše vunderkinda! (foto)

Da li je ovo još jedna Zidanova greška...

Martin Odegard je posle kaljenja u Holandiji, stigao u Španiju, Zidan nema neko visoko mišljene o Norvežaninu, koji je kao vunderkind stigao u Real, ali još nije dobio priliku.

Prosleđen je Real Sosijedadu na dve godine, prethodno je potpisao novi ugovor, a start u dresu Baskijaca je naterao medije u Madridu da utvrde da je Zidan opet pogrešio.

Naime, Norvežanin kome je tek 20 godina je odigrao prva dva meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Sosijedad, pokazao da će biti ogromni pojačanje, a gol na Balearima je obišao Evropu.

Tim iz San Sebastijana je slavio protiv Majorke, Odegard je postigao jedini gol na meču, a čini se da je nad njim napravljen i penal.

Bilo kako bilo, sada u Realu strahuju da će protiv njih biti posebno motivisan u novembru kada Sosijedad bude gostovao u Madridu, a već je krenula operacija povratka u klub narednog leta.

Istina, pozajmica je dvogodišnja, no u Madridu kažu da sa Sosijedadom imaju sjajne odnose i da će uspeti da raskinu ugovor o pozajmici.

Martin Odegaard with his first goal for Real Sociead!! What a player. pic.twitter.com/u4lCB0YPLC

— jak 🐧 (@jakkrm) 25. август 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.