SUPERLIGA Radnički ponovo na krilima Haskića

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA Radnički ponovo na krilima Haskića

Derbi 6. kola Superlihge Srbije pripao je Nišlijama. Radnički je savladao Spartak iz Subotice posle preokreta. Milorad Kosanović startovao je pobedom na klupi ekipe sa “Čaira”. Ono što više od svega može da raduje domaće navijače, “vratio” se Haskić. Ne na teren, pošto je odigrao već četiri meča, već golovima. On je najzaslužniji za novu “trojku” Nišlija.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,40 na igru 0-2 u meču Inter – Leće.
Subotičani su došli >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << do prednosti u 50. minutu. Denković je doneo radost četi Vladimira Gaćinovića. Međutim, slavlje je kratko trajalo. Samo dva minuta kasnije, na krilima prošlosezonskog najboljeg strelca lige, Nermina Haskića, Radnički je došao do izjednačenja. Isti igrač bio je strelac i u 72. minutu. Recimo i to da je u međuvremenu Batrović pogodio prečku.
Tri minuta pre kraja meča svi fudbaleri su se sjatili u kazneni prostor Nišlija, pošto je Stojanović udario po nozi Martića. Na snimku se nije najjasnije videlo da li je ovo bio start za “belu tačku” ali su fudbaleri Spartaka insistirali na njoj. Uzalud. Sudija Lukić ostao je dosledan odluci da nema penala.
Subotičani su mogli do boda u 93. minutu. Batrović, koji je na teren ušao u 56. minutu, dobio je drugi žuti karton u roku od deset minuta i omogućio gostima da iz slobodnog udarca došu do pola plena. Denković je sjajno šutirao, ali je lopta zakačila nekoga u živom zidu Radničkog, pto je bilo dovoljno da se za koji centimetar loptu skrene put i ode, umesto u gol, u koner.
SUPERLIGA, 6. kolo
Nedelja
Radnički Niš – Spartak 2:1 (0:0)
(Haskić 52, 72 – Denković 50)
20.00 Bačka Topola – Inđija
Subota
Voždovac – Mladost 2:0 (1:0)
(Jevtić 43, Purtić 66)
Javor – Napredak 2:2 (1:0)
(Petković 9, Kuveljić 65 – Pajović 53, Ivanović 80)
Proleter – Vojvodina 0:1 (0:1)
(Đuričin 13)
Rad – Mačva 2:0 (1:0)
(Jagodić 26, Nikolić 90+1 – ck. Marković 75)
Odloženo
Crvena zvezda – Čukarički
Radnik – Partizan


The post SUPERLIGA Radnički ponovo na krilima Haskića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSL - Haskić doneo preokret na Čairu, Kosanović debitovao pobedom! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019

Nišlije dobile i treći meč zaredom na domaćem terenu...Fudbaleri Radničkog iz Niša ostvarili su još jednu pobedu u Linglong Superligi Srbije pošto su u šestom kolu savladali Spartak iz Subotice sa 2:1...Nakon prvog poluvremena bez većih uzbuđenja, odmah na početku drugog usledio je šok na...

Nastavak na Sportske.net...

ROĐEN JE NOVI MESI Kad ti treba potpis roditelja, da debituješ za Barsu…

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 11:30

Novi Mesi je rođen. Potpisa ispod slike na kojoj se nalaze argentinski as i golobradi Ansu Fati najbolje govori o čemu je reč: Sadašnjost i budućnost. Najbolji fudbaler na planeti sa budućim “brojem jedan”.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 5,90 na nerešen ishod u meču Inter – Leće.. Meč...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.