U BARSELONI NE IZLAZI ATP LISTA: Mesijeva čestitka Nadalu šokirala planetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 14:07

U BARSELONI NE IZLAZI ATP LISTA: Mesijeva čestitka Nadalu šokirala planetu!

Argentinac je dva puta dobio laskavo priznanje.

Kapiten Barselone Leo Mesi čestitao je španskom teniseru Rafaelu Nadalu na nagradi za najboljeg sportistu protekle godine.

Crnogorska „derbi serija“ u polufinalu ABA lige preselila se u Bar, gde večeras (21.00) Mornar dočekuje Budućnost koja ima prednost od 1:0. Kvota na pobedu Mornara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,80, dok pobeda Podgoričana plaća 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mornar - Budućnost.

Podsetimo, Laureus koji se dodeljuje kao nagrada za najboljeg sportistu godine, pripala je španskom teniseru Rafaelu Nadalu.

- Zdravo, Rafa. Želim samo da ti čestitam na nagradi koja je očigledno zaslužena. Daješ primer ostalima kako godinama posvećenim radom možete da budete na najvećem mogućem nivou. Želim samo da ti pošaljem mnogo toplih pozdrava - rekao je Mesi.

Inače, "kralj šljake" je drugi teniser sveta, iza Novaka Đokovića koji suvereno drži vrh ATP liste, a nema ni najmanjih indicija da bi uskoro mogla da usledi promena na prestolu.

pic.twitter.com/CERMJIENwU

— Pluton (@Pluton45873221) May 7, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASLUŽENO: Klajburn MVP aprila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021

Prosečno beležio 21 poen, 5,3 skoka i dve asistencije...Košarkaš CSKA Vil Klajburn imenovan je za MVP aprila u Evroligi. Američki krilni igrač beležio je fantastične partije u dresu Armejaca proteklog meseca i jedan je od najzaslužnijih za plasman na Fajnal for...Crnogorska „derbi serija“...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZVEREV: Najveća pobeda u karijeri! Savladati Rafu na šljaci je najteže u tenisu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021

Nemac oduševljen svojom partijom...Aleksandar Zverev je ponovo iznenadio teniski svet, ovog puta pobedom nad Rafaelom Nadalom u četvrtfinalu Masters turniru u Madridu rezultatom 6:4, 6:4...Crnogorska „derbi serija“ u polufinalu ABA lige preselila se u Bar, gde večeras (21.00) Mornar dočekuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.