ZVEREV: Najveća pobeda u karijeri! Savladati Rafu na šljaci je najteže u tenisu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 18:13

ZVEREV: Najveća pobeda u karijeri! Savladati Rafu na šljaci je najteže u tenisu

Nemac oduševljen svojom partijom.

Aleksandar Zverev je ponovo iznenadio teniski svet, ovog puta pobedom nad Rafaelom Nadalom u četvrtfinalu Masters turniru u Madridu rezultatom 6:4, 6:4.

Crnogorska „derbi serija“ u polufinalu ABA lige preselila se u Bar, gde večeras (21.00) Mornar dočekuje Budućnost koja ima prednost od 1:0. Kvota na pobedu Mornara je 1,80, dok pobeda Podgoričana plaća 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Mornar - Budućnost.

- Sigurno jedna od najvećih pobeda u mojoj karijeri. Pobediti na šljaci protiv Rafe, to je najteže uraditi u našem sportu. Posebno pobediti u njegovoj kući, to je neverovatno. Ali nije gotovo, sledi meč protiv Dominika - rekao je Zverev, a potom istakao ključni momenat za prevagu u ovom susretu:

- Možda je to promašen forhend na brejk lopti na 4:3, to je prebacilo momenat, tada sam podigao agresivnost. Poen po poen i posle toga sam se osećao dobro na terenu. A kada se osećam dobro, onda sam veoma nezgodan.

STILL undefeated on the Madrid center court! 🏟@AlexZverev wins 10 of the last 14 games to beat Nadal 6-4 6-4 and reach the Madrid semi-finals, where he will face Thiem#MMOpen pic.twitter.com/rzkYGB2AW1

— Tennis TV (@TennisTV) May 7, 2021
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.