ZASLUŽENO: Klajburn MVP aprila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 15:38

ZASLUŽENO: Klajburn MVP aprila (VIDEO)

Prosečno beležio 21 poen, 5,3 skoka i dve asistencije.

Košarkaš CSKA Vil Klajburn imenovan je za MVP aprila u Evroligi. Američki krilni igrač beležio je fantastične partije u dresu Armejaca proteklog meseca i jedan je od najzaslužnijih za plasman na Fajnal for.

Crnogorska „derbi serija“ u polufinalu ABA lige preselila se u Bar, gde večeras (21.00) Mornar dočekuje Budućnost koja ima prednost od 1:0. Kvota na pobedu Mornara je 1,80, dok pobeda Podgoričana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plaća 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mornar - Budućnost.

Moskovljani su u aprilu dobili svih šest utakmica, uključujući i tri u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa protiv Fenerbahčea. Na tim mečevima, Klajburn je u proseku beležio 21 poen, 5.3 skoka i dve asistencije, što mu je donelo prestižnu nagradu.

CSKA u polufinalu Fajnal fora igra protiv Anadolu Efesa 28. maja. Drugi polufinalni par čine Barselona i Armani.

.@cskabasket were perfect in April, with a 6-0 record overall and the only team to complete a sweep in the playoffs 🔥@Da_Thrill21 proved to be the catalyst for the team as he has been awarded MVP of the Month for April🏆#RISETOGLORY pic.twitter.com/QmuUyHlK1I

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 7, 2021
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evroliga: Klajburn MVP aprila

Izvor: B92, 07.Maj.2021

Vil Klajburn, košarkaš CSKA Moskve izabran je za najboljeg igrača aprila u Evroligi...Vil Klajburn pokriva poziciju krila i u aprilu je odigrao sjajno za CSKA i bio jedan od najzaslužnijih za plasman "Armejaca" na Fajnal For u Kelnu...CSKA je dobio svih šest utakmica u aprilu, a u to je uključena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.