Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 21:48

Tuhel očajan zbog odlaska Kuasija: Verovao sam mu... Ovde je imao veliku budućnost, a ipak je rešio da ide...

Trener Parižana praktično potvrdio da je Bajern ukrao mladog štopera...

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel ne može da prežali što je njegov tim ostao bez najvrednijeg mladog igrača i po procenama mnogih stručnjaka jednog od najboljih centralnih bekova u budućnosti. Tangi Kuasi dogovorio se sa Bajernom i od naredne sezone nosiće dres nemačkog velikana.

Podsetimo, njega su silno želeli RB Lajpcig i Milan, Bajern se čak nije ni pominjao kao opcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a onda je samo kao grom iz vedra neba prostrujala vest: Tangi Kuasi novi je igrač bavarskog kluba.

"Sa svojih 17 godina i bez profesionalnog ugovora dao sam mu priliku da igra verovatno u najvažnijoj utakmici sezone, protiv Borusije iz Dortmunda u revanšu osmine finala Lige šampiona. Verovao sam mu. Mogao je da igra kao štoper i kao zadnji vezni. Ovde je imao veliku budućnost, a ipak je odlučio da ode. Ne razumem to. I veoma sam tužan", kazao je danas Tuhel, praktično potvrdivši da je klub iz Minhena završio veliki posao i verovatno dobio pouzdanog defanzivca za narednu deceniju.

Kuasi se ove sezone pojavio našest utakmica u dresu PSŽ-a i postigao je dva gola.

On ne bi trebalo da ima nikakvih problema s adaptacijom u Minhenu pošto dolazi u sredinu gde već ima pet Francuza - Kingsli Koman, Korentan Tolisao, Miakel Kjuzans, Lukas Ernandez i Benžaman Pavar.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.