Tomas Tuhel (©Reuters)
Tomas Tuhel (©Reuters)

Tuhel očajan zbog odlaska Kuasija: Verovao sam mu... Ovde je imao veliku budućnost, a ipak je rešio da ide...

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.06.20. | 21:39

Trener Parižana praktično potvrdio da je Bajern ukrao mladog štopera...

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel ne može da prežali što je njegov tim ostao bez najvrednijeg mladog igrača i po procenama mnogih stručnjaka jednog od najboljih centralnih bekova u budućnosti. Tangi Kuasi dogovorio se sa Bajernom i od naredne sezone nosiće dres nemačkog velikana.

Podsetimo, njega su silno želeli RB Lajpcig i Milan, Bajern se čak nije ni pominjao kao opcija, a onda je samo kao grom iz vedra neba prostrujala vest: Tangi Kuasi novi je igrač bavarskog kluba.

Izabrane vesti

"Sa svojih 17 godina i bez profesionalnog ugovora dao sam mu priliku da igra verovatno u najvažnijoj utakmici sezone, protiv Borusije iz Dortmunda u revanšu osmine finala Lige šampiona. Verovao sam mu. Mogao je da igra kao štoper i kao zadnji vezni. Ovde je imao veliku budućnost, a ipak je odlučio da ode. Ne razumem to. I veoma sam tužan", kazao je danas Tuhel, praktično potvrdivši da je klub iz Minhena završio veliki posao i verovatno dobio pouzdanog defanzivca za narednu deceniju.

Kuasi se ove sezone pojavio našest utakmica u dresu PSŽ-a i postigao je dva gola.

On ne bi trebalo da ima nikakvih problema s adaptacijom u Minhenu pošto dolazi u sredinu gde već ima pet Francuza - Kingsli Koman, Korentan Tolisao, Miakel Kjuzans, Lukas Ernandez i Benžaman Pavar.


tagovi

Tangi KuasiTomas Tuhel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara