Troicki startovao pobedom nad Raonićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki startovao pobedom nad Raonićem

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Pekingu, pošto je danas na startu turnira savladao Kanađanina Miloša Raonića sa 6:4, 6:4.

Drugi reket Srbije i 24. na ATP listi sjajnom igrom protiv devetog igrača sveta prekinuo je lošu seriju rezultata.

Protiv jednog od najboljih servera sveta Troicki je odigrao gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << savršen meč, a posebno je vredno istaći da je Kanađanina crnogorskog porekla nadmašio čak i po broju asova. Imao ih je osam, a Raonić samo četiri.

U kojoj meri je Troicki bio nadmoćan, vidi se i iz podatka da je imao 11 vinera više (23-12), a u dva seta je napravio samo četiri neiznuđene greške.

Srpski teniser se izborio za tri brejk šanse i u oba seta je iskoristio po jednu, a spasio je oba brejk poena koja je imao Raonić.

Troicki je tako otvorio vrata drugog kola gde će se sastati sa boljim iz duela između Jena Huana Lua iz Kineskog Tajpeha i Francuza Adrijana Manalina.

Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 3.944,715 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Troicki startovao pobedom nad Raonićem

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2015

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Pekingu, pošto je danas na startu turnira savladao Kanađanina Miloša Raonića sa 6:4, 6:4...Drugi reket Srbije i 24. na ATP listi sjajnom igrom protiv devetog igrača sveta prekinuo je lošu seriju rezultata...Protiv jednog od najboljih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.