Troicki pregazio Hjuita u Sinsinatiju, u narednoj rundi protiv Delpa!

Izvor: Blic, 15.Avg.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki pregazio Hjuita u Sinsinatiju, u narednoj rundi protiv Delpa!

Srpski teniser Viktor Troicki preskočio je i drugu prepreku na Masters turniru u Sinsinatiju. Viktor je sa 6:2, 6:0 ubedljivo savladao Australijanca Lejtona Hjuita i u osmini finala igraće ili protiv Huana Martina Del Potra koji je sa 7:5, 6:2 dobio Nemca Tomija Hasa.

Troicki je odigrao bez ikakve dileme jedan od najboljih mečeva u sezoni i prava je šteta što u ovakvoj formi nije bio recimo na Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrama.

Brejk na startu meča i sigurno vođstvo od 3:0 Viktoru je podiglo samopouzdanje do te mere da nije ispuštao prednost do kraja seta.

Iskusni Hjuit nije igrao toliko loše koliko je srpski teniser sve pogađao i dalo se naslutiti da će u istom ritmu nastaviti i u drugom setu.

U njemu je usledila neočekivana igra "mačke i miša" a kada je posle dva brejka na semaforu bilo 4:0 za Viktora, bilo je jasno ko će u osminu finala.

Tako je Troicki za samo 62 minuta u šestom gemu došao do prve meč lopte koju je lako realizovao i sada s nestrpljenjem iščekujemo duel naredne runde da vidimo koliko on u ovakvoj formi može protiv Delpa.

Turnir Masters serije u Sinsinatiju igra se za nagradni fond 2.825.280

dolara, a pobedniku će pripasti 1.000 ATP poena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.