Troicki eliminisan na US openu

Izvor: Studio B, 29.Avg.2012, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki eliminisan na US openu

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je već na startu izgubio od Nemca Sedrika Marsela Štrebea u četiri seta - 6:4, 6:4, 3:6, 6:2.

Na taj način Troicki je propustio lepu priliku da na poslednjem gren slem turniru sezone osvoji bodove, jer je i prošle godine ispao na startu i ništa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << branio. 

Prvi set Štrebe je dobio posle brejka u trećem gemu, koji Troicki nije uspeo da vrati. U drugom setu srpski teniser je stigao do prednosti od 3:1, oduzevši protivniku servis u četvrtom gemu. Posle toga je stao i Nemac je preokrenuo rezultat. 

U trećem setu Troicki je ponovo prvi napravio brejk i to je uspeo da sačuva i smanji na 2:1, a kada je u prvom gemu četvrtog seta još jednom oduzeo servis Štrebeu izgledalo je da bi mogao da se potpuno vrati u meč. To se, ipak, nije desilo, jer je Troicki posle toga gotovo prestao da igra, pa je Nemac je osvojio četiri gema zaredom i rešio meč.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.