Trka za mesto selektora, ostao samo jedan kandidat?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka za mesto selektora, ostao samo jedan kandidat?

FSS nema previše izbora.

Kako prenosi današnji "Sportski žurnal", jedini kandidat za klupu reprezentacije Srbije jeste Ljubiša Tumbaković.

Nekadašnji trener Partizana i do skora selektor reprezentacije Crne Gore, naslediće Mladena Krstajića na klupi reprezentacije Srbije po pisanju pomenutog lista pošto je u ovom trenutku jedini kandidat.

Šta se desilo sa Radomirom Antićem?

"Mister" se dovodio u vezu sa novim selektorskim poslom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednja dva dana, ali je njegova  suspenzija FIFA (ima još dve utakmice pauze zbog nedoličnog ponašanja nakon meča sa Australijom) donekle udaljila od klupe. Njegov dolazak na selektorsko mesto bi značilo da u najbitnijoj utakmici protiv Portugala ne bi bio pored klupe.

Dakle, Tumbaković je, makar za sada, jedini kandidat, predstoje novi razgovori sa nekadašnjim trenerom i sportskim direktorom Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.