Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Dec.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Učinićemo sve da prođemo u narednu fazu

Trener košarkaša Andrea Trinkijeri rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da se plasira u narednu fazu takmičenja Evrokupa, iako ne zavisi sve od crno-belih u tom duelu.

"Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Partizan sutra od 20 časova dočekuje Turk Telekom iz Ankare, dok se večeras sastaju Zenit i ASVEL, odnosno Trento i Valensija. Uz pobedu protiv turskog tima, crno-belima je za prolaz u narednu fazu potrebno da se poklope rezultati u preostale dve utakmice.

"Na kraju, sve se svodi na ovo poslednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali verujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo", rekao je Džok Lendejl.

Partizan je saopštio da je od Evrolige stigla nova kazna od 2.500 evra zbog bacanja papirnih rolni na meču protiv ASVEL-a.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri: Učinićemo sve što možemo da prođemo

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se plasira u Top 16 Evrokupa, iako ne zavisi sve od crno-belih u tom duelu...Partizan u sredu od 20 časova dočekuje Turk Telekom iz Ankare, dok se večeras sastaju Zenit i ASVEL, odnosno Trento i Valensija..."Pripremamo...

Nastavak na B92...

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE I LJUBIMAC DELIJA PRED MEČ SEZONE Štimac: Volim da igram u Beogradu, znamo šta treba da uradimo da pobedimo Partizan!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2018

Košarkaš Turk Telekoma Vladimir Štimac rekao je danas za sajt Evrokupa da voli da igra u Beogradu, kao i da njegova ekipa zna šta je potrebno pobediti Partizan u glavnom gradu Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.