Trinkijeri pred Turk Telekom: Učinićemo sve da prođemo

Izvor: RTS, 18.Dec.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Turk Telekom: Učinićemo sve da prođemo

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči meča protiv Turk Telekom izjavio je da će njegov tim uraditi sve da prođe u Top16 fazu Evrokupa. Utakmica Partizana i Turk Telekoma počinje u sredu u 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".
"Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas", poručio je Trinkijeri za klupski sajt.

Centar Partizana Džok Lendejl očekuje težak meč protiv ambicioznog turskog tima.
"Na kraju, sve se svodi na ovo poslednje kolo. Daćemo sve od sebe da odigramo svoju igru i izborimo pobedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali verujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo", rekao je Lendejl.
Iz Partizana su saopštili da je klub kažnjen 2.500 evra zbog bacanja rolni navijača na utakmici protiv Asvela, pa je početak susreta bio na kratko odložen.
Utakmica Partizan - Turk Telekom počinje u sredu u 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRINKIJERI PRED TURK TELEKOM: Učinićemo sve da prođemo! Evo šta Partizanu treba za prolaz u Top 16 fazu!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči meča protiv Turk Telekom izjavio je da će njegov tim uraditi sve da prođe u Top16 fazu Evrokupa.

Nastavak na Kurir...

Štimac: Partizan je izazov, ali naša prednost je iskustvo

Izvor: RTS, 18.Dec.2018

Srpski košarkaš iz Turk Telekoma Vladimir Štimac, pred odlučujući meč protiv Partizana za prolaz u Top16 fazu Evrokupa, poručio je da je veće iskustvo prednost njegovog tima u Beogradu. Utakmica 10. kola C grupe Evrokupa Partizana i Turk Telekoma igra se u sredu od 20 sati u hali "Aleksandar...

Nastavak na RTS...

Partizan ubedljiv protiv Turk Telekoma za Top 16 Evrokupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2018, 06:14

Košarkaši Partizana plasirali su se u Top 16 fazu Evrokupa, pošto su večeras u 10. kolu C grupe savladali Turk Telekom 87:72 (25:21, 18:11, 23:22, 21:18).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.