Trinkijeri: Ne zavisi sve od nas

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: "Ne zavisi sve od nas"

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegov tim uraditi sve što je u njegovoj moći da se plasira u Top 16 fazu Evrokupa.

Košarkaši Partizana u sredu dočekuju Turk Telekom u poslednjem kolu grupne faze Evrokupa, a pobeda se nameće kao imperativ jer samo uz nju crno-beli mogu dalje.

Nakon večerašnjih mečeva u Sankt Peterburgu i Trentu znaće se da li Partizan ostaje u igri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za plasman u Top 16 fazu jer postoji opcija u kojoj crno-belima ni pobeda nad Turk Telekomom ne bi značila ništa.

"Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas", poručio je Trinkijeri.

Sve opcije koje Partizan trenutno ima na stolu možete pronaći OVDE, a centar Džok Lendejl očekuje težak meč sa turskim predstavnikom.

"Na kraju, sve se svodi na ovo poslednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali verujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo", rekao je Lendejl.

Utakmica 10. kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Turk Telekoma igra se u sredu od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan kažnjen sa 2500 evra

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2018

Partizan sutra protiv Turk Telekoma igra jednu od najvažnijih evropskih utakmica ove sezone. Naravno, crno-belima treba da se poklope rezultati u večerašnjim mečevima kako bi dobili šansu da trijumfom protiv turskog predstavnika stignu do naredne faze Evrokupa. Biće na velikom ispitu crno-beli,...

Nastavak na MozzartSport.com...

EK: Asvelu drama protiv Zenita, Partizan drži sve u svojim rukama

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Košarkaši Asvela pobedili su Zenit u gostima posle produžetka sa 84:83 u poslednjem kolu grupe C Evrokupa i olakšali posao Partizanu...Asvel je u Sankt Peterburgu uspeo da nadoknadi minus od 11 poena i izbori produžetke, a onda u dodatnih pet minuta dođe do pobede koja mnogo znači u raspletu ove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.