Trener otkrio zašto Lazar Marković nije igrao u Sportingu!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jan.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener otkrio zašto Lazar Marković nije igrao u Sportingu!

Lazar Marković po ko zna koji put pokušava da oživi karijeru, a ovoga puta početna stanica je Hal.

Srpski reprezentativac je među Tigrove stigao kao pozajmljen igrač Liverpula u koji ga je Sporting vratio posle samo nekoliko meseci.

U Portugaliji se nije naigrao kao što je to bio slučlaj dok je nosio dres Benfike. Iako mu je trener bio Žorž Žesus, isti onaj čovek koji ga je trenirao na Lužu.

- Markovića sam znao još iz sezone 2013/14, kada sam bio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Benfiki. Njegova karijera naglo je krenula ka dnu, kada se povredio u Fenerbahčeu, nakon čega nije pronašao put na stare staze slave. Kada je stigao u Sporting, nije bio motivisan i to ga je udaljilo od mesta u startnih 11 - otkriva Žesus razlog neigranja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.