Transfer koji je mnogima promakao, Zvezdino dete u zagrebačkom Dinamu, već je i debitovao!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer koji je mnogima promakao, Zvezdino dete u zagrebačkom Dinamu, već je i debitovao!

U senci nekih drugih transfera, prelazak ovog mladog igrača prošao je nekako nezapaženo. Ipak, u Hrvatskoj se danas piše o njemu.

''ZVEZDINO DIJETE OVE JE ZIME STIGLO U MAKSIMIR, A SADA JE SLUŽBENO DEBITIRAO ZA DINAMO Mladi reprezentativac Srbije protiv Engleza upisao prve minute'', naslov je na sajtu zagrebačkih ''Sportskih novosti''.

U pitanju je 20-godišnji levi bek Damjan Daničić, koji je pre nekoliko dana zvanično postao fudbaler zagrebačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dinama, a ugovorom sa ''Modrima'' je vezan do januara 2023. godine.

Za one koji pomno prate srpsku ''Linglong Superligu'', Damjan Daničić nije nepoznato ime.

Ovaj momak je u prvom delu sezone nastupao za Voždovac, čiji je član postao prošlog leta i tokom jeseni je upisao šest nastupa u prvenstvu i još jedan u Kupu Srbije.

Prema ''Transfermarktu'', u Dinamo je stigao kao slobodan igrač, a do kraja sezone će pokušati da se nametne kroz nastupe u U23 ekipi Dinama.

Već je upisao i debi, i to protiv engleskog Lestera, u meču koji je Dinamo izgubio sa 2:1.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.