Totenhem u problemu, Zvezda ima više od igre! (POLUVREME)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem u problemu, Zvezda ima više od igre! (POLUVREME)

Odlična igra "crveno-belih" na Dušanovcu.

Nakon prvih 45 minuta, na meču omladinaca Crvene zvezde i Totenhema u 4. kolu Lige šampiona za mlade nema pogodaka.

Nije mnogo trebalo omladincima srpske ekipe da uspostave terensku inicijativu, pa su i prvi zapretili nakon početnog ispitivanja snaga.

Burmaz je gađao spoljnim delom stopala, ali je lopta otišla tik pored stative.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Usledio je loš pokušaj Radulovića, dok je na drugoj strani odgovorio Vajt čiji udarac nije bio pretnja po gol domaćina.

Nakon toga nešto mirniji ritam, ni nalik na utakmicu u Londonu gde su Sparsi pregazili "crveno-bele" sa 9:2.

U finišu prvog poluvremena, Zvezda je imala najbolju priliku preko Pantovića koji je ušao u kazneni prostor i gađao malo pored gola. Nakon toga, probao je i Novaković koji je gađao pravo u golmana Totenhema.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Neverovatna dešavanja na ''Marakani'', Zvezda bez imalo sreće! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019

Zvezda pruža dobar otpor favorizovanim gostima, sve bi bilo mnogo bolje da je Pavkov iskoristio stopostotnu priliku...Posle prvog poluvremena, pred više od 40.000 gledalaca na ''Raju Mitiću'', Crvena zvezda - Totenhem 0:1...Crveno-beli su, nošeni velikom podrškom svojih navijača, pokušali da od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.