Totenhem ipak preveliki zalogaj za Palas, ništa još nije gotovo u Premijer ligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem ipak preveliki zalogaj za Palas, ništa još nije gotovo u Premijer ligi! (video)

Fudbaleri Totenhema nastavili su poteru za Čelsijem, kao su u zaostaloj utakmici 28. kola slavili na "Selhrstu".

Izabranici Maurisija Poketina slavili su na gostovanju Kristal Palasu sa minimalnih 0:1 (0:0).

Totenhem je tokom većeg dela susreta bio bolji rival, ali je ekipa Sema Alardajsa uspevala da ih odvrati od stvaranja ozbiljnih prilika tokom prvih 45 minuta.

Prvu pravu priliku gosti su imali u 59. minutu, kada je Ali pobegao svom čuvaru, zahvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loptu nakon dodavanja Kajla Vokera, ali nije uspeo da pogodi okvir gola koji je čuvao Vejn Henesi.

Velški golman je bio veoma raspoložen, sačuvao je Alijev udarac nešto kasnije, potom su Sparsi pretili i preko Vokera, Kejna i Sisoka, a konačno su mrežu zatresli u 78. minutu i to na fantastičan način.

Kejn je dodao loptu do Eriksena, koji je bio na preko 30 metara od gola domaćeg sastava, Danac je imao malo prostora te je rešio da oproba svoj udarac. Uputio je hirurški precizan šut, Henesi se bacio čitavom dužinom ali nije uspeo da spreči loptu da odsedne u njegovoj mreži.

Sjajan gol Danca pogledajte u nastavku.

Do kraja je bilo par pokušaja sa obe strane, ali ništa što bi ozbiljnije ugrozilo Ljorisa ili Henesija, te je Totenhem slavio golom Eriksena.

Sparsi su ponovo prišli "Plavcima" na četiri boda, dok je Kristal Palas i pored ovog poraza siguran na sredini tabele, trenutno su 12. sa 38 bodova, sedam više od Svonsija koji je prvi ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.