Nikom ništa u Novom Sadu, revanš odlučuje finalistu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikom ništa u Novom Sadu, revanš odlučuje finalistu

Prolično slab meč viđen je u Novom Sadu gde su Vojvodina i Partizan odmerili snage u prvom polufinalnom duelu Kupa Srbije, a rezultat 0:0 najbolje prikazuje sve što se dešavalo na terenu.

S obzirom da je u prvenstvenom meču odigrano u subotu Đurđević doneo pobedu Partizanu golom u 1. minutu prošlo je praktično punih 180 da crno-beli i "lale" nisu uspeli da zatresu mrežu.

U Novom Sadu nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << previše ni prilika, tačnije domaći su imali tri, a gosti samo dva udarca u okvir gola, ali ni to nije bila neka velika opasnost po Rockova i Kljajića.

Ponovo je bilo varnica na terenu i to po ulasku Leonarda koji je ušao u duel sa Planićem, a bilo ih je i na kraju prvog poluvremena kada je Everton bio u verbalnom sukobu sa igračima domaćeg tima.

Revanš meč je na programu 10. maja i biće odigran na stadionu Partizana.

73. minut - Čarke na terenu, Planić je dobio žuti karton zbog udaranja Leonarda bez lopte, a pre toga je Brazilac njega udario laktom, ali je prošao nekažnjeno

62. minut - Gužva u kaznenom prostoru gostiju, ali je Paločević izblokiran u izglednoj situaciji

45. minut - Završeno je prvo poluvreme. Slaba partija oba tima, skoro bez šansi - 0:0

40. minut - Rockov brani udarac Tavambe

34. minut - Trujić je bio u najboljoj šansi, ali se spetljao kada je došao ispred Kljajića i nije uspeo da uputi udarac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.