Tošić: Mladi igrači da nastave da se bore

Izvor: Press, 24.Mar.2013, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Mladi igrači da nastave da se bore

"Nikada nam nije bilo teže, jer nikada ranije nismo ispali tako rano. Najvažnije je da mladi igrači nastave da se bore i da za godinu - dve nešto ostvare", rekao je Tošić na konferenciji za novinare u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

On je naglasio da nije mogao da pruži više u utakmici protiv Hrvatske na Maksimiru, koja je u petak završena pobedom domaćina od 2:0.
"Želeo sam da pružim svoj maksimum, ali zaista nisam mogao ništa da učinim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer sam za čitavo poluvreme primio svega četiri lopte", rekao je Tošić.
Defanzivac Liona Milan Biševac biće na raspolaganju selektoru Siniši Mihajloviću za predstojeću utakmicu  sa Škotskom.

"Nadam se da ćemo imati podršku navijača", rekao je Biševac.
Utakmica šestog kola grupe A kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. između Srbije i škotske igra se u utorak 26. marta  u Novom Sadu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tošić: Želeo sam da pružim maksimum

Izvor: B92, 24.Mar.2013

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić ocenio je da neuspeh u kvalifikacijama za SP 2014. ne treba da obeshrabri igrače koji će za koju godinu biti okosnica tima...Fudbaler moskovskog CSKA je na na konferenciji za medije u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi rekao da igračima nikad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.