Nedelja, 24.03.2013.

14:18

Tošić: Želeo sam da pružim maksimum

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić ocenio je da neuspeh u kvalifikacijama za SP 2014. ne treba da obeshrabri igrače koji će za koju godinu biti okosnica tima.

Izvor: SV

Default images

Fudbaler moskovskog CSKA je na na konferenciji za medije u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi rekao da igračima nikad nije bilo teže.

“Nikada ranije nismo ispali tako rano. Najvažnije je da mladi igrači nastave da se bore i da za godinu ili dve ostvare nešto”, rekao je Tošić

On je naglasio da nije mogao da pruži više u utakmici protiv Hrvatske na Maksimiru koja je u petak završena pobedom domaćina od 2:0.

Želeo sam da pružim svoj maksimum, ali zaista nisam mogao ništa da učinim jer sam za čitavo poluvreme primio svega četiri lopte”, naglasio je Tošić.

Defanzivac Liona Milan Biševac biće na raspolaganju selektoru Siniši Mihajloviću za predstojeću utakmicu sa Škotskom.

Nadam se da ćemo imati podršku navijača”, kratak je bio Biševac.

Utakmica šestog kola grupe A kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. između Srbije i Škotske igra se u utorak 26. marta u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: