Tošić: Želeo sam da pružim maksimum

Izvor: B92, 24.Mar.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Želeo sam da pružim maksimum

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić ocenio je da neuspeh u kvalifikacijama za SP 2014. ne treba da obeshrabri igrače koji će za koju godinu biti okosnica tima.

Fudbaler moskovskog CSKA je na na konferenciji za medije u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi rekao da igračima nikad nije bilo teže.

"Nikada ranije nismo ispali tako rano. Najvažnije je da mladi igrači nastave da se bore i da za godinu ili dve ostvare nešto", rekao je Tošić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je naglasio da nije mogao da pruži više u utakmici protiv Hrvatske na Maksimiru koja je u petak završena pobedom domaćina od 2:0.

Želeo sam da pružim svoj maksimum, ali zaista nisam mogao ništa da učinim jer sam za čitavo poluvreme primio svega četiri lopte”, naglasio je Tošić.

Defanzivac Liona Milan Biševac biće na raspolaganju selektoru Siniši Mihajloviću za predstojeću utakmicu sa Škotskom.

Nadam se da ćemo imati podršku navijača”, kratak je bio Biševac.

Utakmica šestog kola grupe A kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. između Srbije i Škotske igra se u utorak 26. marta u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Nikad nam nije bilo teže, jer nikada ranije nismo ovako rano ispali

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2013

  Reprezentativac Srbije Zoran Tošić ocenio je danas da neuspeh u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu 2014, ne treba da obeshrabri mlade igrače koji će za koju godinu biti okosnica tima. "Nikada nam nije bilo teže, jer nikada ranije nismo ispali tako rano. Najvažnije je da mladi igrači...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.