Torino promašio penal i izgubio od Sasuola, pomoćni sudija izvukao deblji kraj

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino promašio penal i izgubio od Sasuola, pomoćni sudija izvukao deblji kraj

Fudbaleri Torina na otvaranju subotnjeg programa 12. kola Serije A poraženi su na svom terenu od Sasuola 1:0, a domaća ekipa je promašila jedanaesterac u prvom poluvremenu.

Sasuolo je prilično oštro igrao protiv Torina u prvom poluvremenu, a nakon tačno pola sata igre desila se jedna skoro neverovatna situacija. Prvo je oboren napadač Torina od strane Kanavara u šesnaestercu, na šta sudija nije reagovao, a onda su dva defanzivca gostujuće ekipe brutalno faulirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je bio znak da arbitar reaguje i dosudi jedanaesterac.

Pri centaršutu posle kojeg je usledila gužva, a zatim i penal, Peres je uputio loptu, a onda pokosio sudiju koji stoji pored gola Sasuola, za šta bi sigurno dobio žuti karton da se takvo pravilo primenjuje "u duelu" sa deliocima pravde.

I pored sve, Sančez je izveo udarac sa 11 metara, ali mu je Konsilji odbranio, tako da je ostalo 0:0. Kazna je stigla tri minuta pre kraja duela kada je Floro na asistenciju Vrsaljka doneo pobedu gostima i vredna tri boda.

Serija A, 12. kolo:

Subota:

Atalanta - Roma 1:2 (1:2)

(Moralez 1 - Ljajić 23, Naingolan 42)

Lacio - Juventus 0:3 (0:1)

(Pogba 24, 64, Tevez 55)

Nedelja:

Torino - Sasuolo 0:1 (0:0)

(Floro 87)

15:00 Ćezena - Sampdorija

15:00 Napoli - Kaljari

15:00 Parma - Empoli

15:00 Udineze - Kjevo

15:00 Verona - Fjorentina

20:45 Milan - Inter

Ponedeljak:

20:45 Đenova - Pamermo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sasuolo poneo plen iz Torina

Izvor: TV Arena Sport, 23.Nov.2014

Fudbaleri Torina u okviru 12. kola Serije A poraženi su na svom terenu od Sasuola 1:0, a domaća ekipa može žaliti za promašenim jedanaestercem...Sasuolo je prilično oštro igrao protiv Torina u prvom poluvremenu, a nakon tačno pola sata igre desila se jedna skoro neverovatna situacija. Prvo je...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.