Tomić pred večiti derbi u finalu: Sutra će biti lakše jer igramo protiv favorita

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić pred "večiti" derbi u finalu: "Sutra će biti lakše jer igramo protiv favorita"

Trener Zvezde vidi Partizan kao favorita iz nekoliko razloga

Trener Crvene zvezde Milan Tomić ocenio je da je Partizan favorit u sutrašnjem finalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, a kao glavni fokus svoje ekipe naveo je oporavak za kratko vreme između polufinala i finala.

"Hteo bih da čestitam igračima što će igrati finale. To će sigurno biti drugačija utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od prve dve. Mislim da će biti mnogo lakše igrati protiv favorita, jer Partizan jeste favorit kako je odigrao ovaj turnir. Ali, mi ćemo dati sve od sebe da vratimo kup, da opet bude kod nas.

Jedna stvar o kojoj sada treba da razmislimo je i vreme u koje smo završili utakmicu, jer sutra već u pet igramo finale, tako da Partizan ima prednost i što se toga tiče
", rekao je Tomić.

Utakmicu polufinala protiv Mega Bemaksa ste dobili velikom razlikom, ali ste je prelomili u finišu meča, dok ste početak odigrali slabije - zašto?

"Ušli smo opet u utakmicu opterećeni, pod nekim grčom. Sigurno to zavisi i od jučerašnje utakmice, ali smo u pravom trenutku odigrali jednu dobru košarku i tih šest-sedam minuta nam je bilo dovoljno da pobedimo", rekao je Tomić.

Dejan Davidovac rekao je da je ova i ovakva pobeda jako bitna za njegov tim.

"Mega je mlada i talentovana ekipa, željna dokazivanja. Mi smo se više od tri četvrtine mučili s njima i na kraju prelomili, što je bitno za samopouzdanje. Sutra posebna stvar, finale i derbi protiv Partizana. Bitno je da smo dobili utakmicu", rekao je Davidovac.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je očigledno.

"Čestitam Zvezdi, zaslužena pobeda. Bili smo konkurentni 30 minuta, a poslednju četvrtinu smo odigrali izuzetno loše. Ima razloga za to, skraćena rotacija, a Mokoka je imao samo jedan trening. Posle smo imali dosta nesigurnosti, Zvezda je pogodila šuteve koji su im dali samopouzdanje. Zaslužena pobeda Zvezde i želim im sreću u finalu", rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENER ZVEZDE ŠOKIRAO SVE: Partizan je favorit u finalu! Evo zašto Milan Tomić tako misli (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 17.Feb.2019

Trener Crvene zvezde Milan Tomić prepustio je Partizanu ulogu favorita uoči finala Kupa Radivoja Koraća u nedelju (17.00) u niškom "Čairu".

Nastavak na Kurir...

Još jedan “večiti derbi” u "Čairu", za Tomića je Partizan favorit

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2019

Bez iznenađenja kada je reč o pobedama protekao je čitav Kup Radivoja Koraća, pa su tako trenutno dva najbolje plasirana srpska kluba u ABA ligi i stigla do finala, koje se igra danas u hali "Čair", u Nišu. Iako je Crvena zvezda lider regionalnog šampionata, Partizan je mnogo sigurniji bio tokom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.