To se zove sreća: Fudbaler Galatasaraja preživeo tri teroristička napada u tri različita grada

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To se zove sreća: Fudbaler Galatasaraja preživeo tri teroristička napada u tri različita grada

Džejson Denajer je bio u blizini eksplozija u Ankari, Istanbulu i Briselu

Džejson Denajer, fudbaler Galatasaraja koji je na pozajmici u tom klubu iz Mančester Sitija, preživeo je tri teroristička napada u tri različita grada i sve to za 10 dana. On je u isto vreme imao nesreću da se nađe na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ali i sreću da ostane nepovređen.

Prvi napad se dogodio u Ankari posle meča Lavova protiv Genčlerbirligija, u kom je njegov saigrač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Umut Bulut izgubio oca.

Potom je bio prisutan u Istanbulu kada je bomba ekspolodirala na trgu Taksim, a  ovaj defanzivac našao se i u Briselu na okupljanju reprezentacije kada je više od 30 ljudi poginulo u dva napada bombaša samoubica.

Šta reći.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Neverovatno - Fudbaler Galate preživeo tri teroristička napada!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2016

Fudbaler Mančester Sitija na pozajmici u Galatasaraju imao je tu nesreću da se u vrlo kratkom roku nađe u epicentru tri teroristička napada!..Zašto baš ja?! Sigurni smo da je to u sebi ponavljao mladi Belgijanac nakon što mu se po treći put dogodilo da se nađe u neposrednoj blizini eksplozija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.