JAČI OD SMRTI: Belgijski reprezentativac u deset dana preživeo tri teroristička napada

Izvor: Kurir, 23.Mar.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAČI OD SMRTI: Belgijski reprezentativac u deset dana preživeo tri teroristička napada

Fudbaler Galatasaraja i belgijski reprezentativac Džejson Denajer može se pohvaliti titulom najsrećnijeg čoveka na svetu. Mladi belgijski fudbaler je u samo deset doživeo tri teroristička napada.

Denajer, koji igra u Galatasaraju kao pozajmljeni fudbaler Mančester Sitija, prvi put se suočio sa bombaškim napadom 13. marta.

Nekoliko minuta po završetku utakmice između Genčlerbirligija i Galatasaraja u neposrednoj blizini stadiona "Majis" eksplodirala je auto-bomba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Šest dana kasnije, bombaš samoubica je izveo napad u Istanbulu u blizini mesta gde Denajer stanuje. On se tih dana pripremao za najveći turski derbi protiv Fenerbahčea.

U međuvremenu, Denajer je pozvan na pripreme belgijske reprezentacije i u utorak 22. marta je stigao u Brisel, gde su teroristi izveli napad. Srećom, izbegao je eksplozije na aerodromu "Zaventem".

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

To se zove sreća: Fudbaler Galatasaraja preživeo tri teroristička napada u tri različita grada

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2016

Džejson Denajer je bio u blizini eksplozija u Ankari, Istanbulu i Briselu..Džejson Denajer, fudbaler Galatasaraja koji je na pozajmici u tom klubu iz Mančester Sitija, preživeo je tri teroristička napada u tri različita grada i sve to za 10 dana. On je u isto vreme imao nesreću da se nađe na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Fudbaler Galatasaraja i američki tinejdžer preživeli tri teroristička napada

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2016

Belgijski odbrambeni igrač Džejson Denajer i američki tinejdžer Mejson Vels definitivno su rođeni pod srećnom zvezdom...Iako žive hiljadama kilometara daleko jedan od drugog i vode potpuno različite živote, spaja ih to što su obojica preživela tri teroristička napada, računajući i poslednji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.