Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALER SA DEVET ŽIVOTA: Ime mu je NEVOLJA, a prezime SREĆA (FOTO)

Belgijski fudbaler u deset dana preživeo tri teroristička napada.

Reč je o fudbaleru Galatasaraja, Džejsonu Denajeru koji se može pohvaliti titulom najsrećnijeg fudbalera na planeti. On je za deset dana preživeo tri teroristička napada. Prvi put posle utakmice Galatasaraja i Genčlerbirligija u Ankari kada je automobil bomba eksplodirala u blizini stadiona gde se igrala utakmica.
Drugi put pre šest dana u Istanbulu kada je bomba eksplodirala u blizini njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stana. Tada je meč između Galatasaraja i Fenerbahčea odložen. Poslednji put Belgijanac je preživo juče, kada je pozvan u selekciju “crvenih đavola” i avionom stigao u domovinu i sleteo na aerodrom na kome su teroristi izveli napad uz pomoć bombaša samoubica.
Šta reći sem da je Džejson Denajer mačka, ima “devet života”…
Gunaydin #CIMBOMBOM#LION pic.twitter.com/vVhsMZKLWy
— Jason denayer (@Jasondenayer) January 17, 2016

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.