Neverovatno - Fudbaler Galate preživeo tri teroristička napada!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno - Fudbaler Galate preživeo tri teroristička napada!

Fudbaler Mančester Sitija na pozajmici u Galatasaraju imao je tu nesreću da se u vrlo kratkom roku nađe u epicentru tri teroristička napada!

Zašto baš ja?! Sigurni smo da je to u sebi ponavljao mladi Belgijanac nakon što mu se po treći put dogodilo da se nađe u neposrednoj blizini eksplozija izazvanih od strane terorističkih organizacija.

Na svu sreću, fudbaler je ostao potpuno nepovređen ali će ova dešavanja ostaviti danak na mladog defanzivca, makar na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neko vreme.

Naime, prvi put se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu našao u Ankari nakon meča njegovog tima sa Genčelbirgijem. Tokom tog napada otac fudbalera Galatasaraja Umuta Buluta izgubio je život.

Sledeća nesreća kojoj je ni kriv ni dužan prisustvovao Denajer bila je u Istanbulu na trgu Taskim. Ekspolozija koja se dogodila u centru "Carigrada" usmrtila je petoro ljudi i povredila oko 36.

Zadnji dokaz malera koji prati Denajera bio je juče, kada se fudbaler našao na "Zaventem" aerodromu u Briselu tokom napada bombaša samoubica. Ovaj 20-godišnjak je krenuo na okupljanje reprezentacije Belgije, kada je na aerodromu u toku terorističkih ataka stradalo više desetina ljudi.

Nadamo se da se ovakve stvari neće više ponavljati i da je maleru Džejsona Denajera došao kraj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.