Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 21:06

To je pravi derbi Engleske! GOLnandeš projektilom izbacio Liverpul iz FA kupa (VIDEO)

Golovi, preokreti i majstorija portugalskog veziste za dijametralno suprotni sudar titana u odnosu na onaj ligaški od prošle nedelje

Ako je najveći derbi engleskog fudbala prošle nedelje razočarao sve, repriza u vidu sudara titana u trećem kolu FA kupa obrisao je taj gorak ukus u ustima koji se zadržao punih sedam dana! Posle tmurnih i sumornih 0:0 uz tek nekoliko dobrih šansi, na Teatru snova je večeras bilo fantastično! Mančester junajted je potvrdio odličnu formu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobedom rezultatom 3:2 (1:1), ujedno osudio Liverpul na novi neuspeh i drugi uzastopni poraz koji samo dodaje novu dozu pritiska na leđa Jirgena Klopa.

Ako Mančester junajted bude izrežirao čudo i osvojio Premijer ligu ili došao bar do jednog pehara, budite sigurni da će glavni razlog za to biti Bruno Fernandeš! Ovaj čovek je srce i duša, žila kucavica Crvenih đavola i bez njega ovaj tim ne bi bio verovatno ni upola tako dobar kao s njim. Mogu prvom operativcu Junajteda Edu Vudvordu da se ospore praktično sve greške na transfer pijaci poslednjih godina, ali ako Junajted bude nastavio ovim tempom niko neće moći ništa da mu prigovori jer pogodoio je s Fernandešovim potpisom!

Da je portugalski vezista zaista tako vitalan faktor Junajtedove igre pokazao je i večerašnji derbi. Tako malo potrebno mu je da stvori šansu ili postigne gol, a kada mu se takva situacija ukaže, obično ne greši. Jeste da je deo pogodaka upisao sa bele tačke, ali daleko od toga da Bruno Fernandeš živi samo od njih.

Odlučio je Ole Gunar Solskjer da ga ostavi na klupi za rezerve, a onda ubaci u 66. minutu umesto neprimetnog Donija van de Beka, a nedugo zatim jednim potezom rešio je utakmicu i poništio odlično veče Mohameda Salaha. Poslao je Bruno pravi projektil sa ivice kaznenog prostora posle slobodnog udarca, neodbranjiv plotun koji je Alison pokušao da zaustavi, ali bezuspešno. Bruno GOLnandeš stigao je do svog 16. pogotka u sezoni, a Liverpul eliminisao iz daljeg takmičenja.

Ni Solskjer, ni Klop nisu ništa prepuštali slučaju i gotovo s najjačim sastavima započeli su susret. Trener Junajteda je De Heu zamenio Hendersonom, Bruna Van de Bekom, a Marsijala Kavanijem. Njegov kolega je u srcu odbrane upario Fabinja i Vilijamsa, u vezni red se kraj Vajnalduma i Alkantare uključio Milner, dok je Džons ovog puta bio nešto ofanzivniji i zamenio je Manea u trilingu sa Salahom i Firminom.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.