Tijago Alkantara: Bajern je veoma sličan Barseloni, imam mnogo dobrih saigrača

Izvor: Blic, 23.Jul.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijago Alkantara: Bajern je veoma sličan Barseloni, imam mnogo dobrih saigrača

Španski fudbaler Tijago Alkantara rekao je da ga njegov novi klub, Bajern iz Minhena, umnogome podseća na špansku Barselonu.

"U Barseloni sam pored sebe imao mnogo sjajnih saigrača, a tako je i sada u Bajernu. Zbog toga mi je mnogo lakše, iako sam mlad igrač. U svakom slučaju, Bajern je veoma sličan Barseloni", kazao je Tijago nemačkim medijima.

On je prošle nedelje prešao iz Barselone u Bajern, a nemački klub platio je obeštećenje od 25 miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Tijago je za Bajern debitovao u subotu u meču protiv Hamburga na Telekom kupu. Dan kasnije, u finalu pomenutog turnira, Tijago je dao gol za Bajern kojim je minhenski tim savladao domaću Borusiju Menhengladbah sa 5:1.

Alkantara je u prethodnih pet godina sa Barselonom osvojio ukupno 10 trofeja, uključujući i Ligu šampiona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tijago Alkantara: Bajern je veoma sličan Barseloni, imam mnogo dobrih saigrača

Izvor: Dzungla.org, 23.Jul.2013

Španski fudbaler Tijago Alkantara rekao je da ga njegov novi klub, Bajern iz Minhena, umnogome podseća na špansku Barselonu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.